Dudu Jodone


Versi: Didi Kempot

Tak lilakno,
Tak lilakno nadyan ati gelo..
Yen pancen ra jodone,
Arep dikapakke..

Mbok dipekso ora biso,
Malah dadi abot sanggganing ati..

reff:
Sak lawase tak ugemi mung sawiji,
Tresnaku iki lati tumeko ati..

Nanging aku ugo ngerti ngrumangsani,
Sopo sliramu lan sopo aku iki..

Yo wis lumrahe,
Wong tuwamu ora setuju..

Tak lilakno,
Tak lilakno nadyan ati gelo..
Yen pancen ra jodone,
Arep dikapakke..

Mbok dipekso ora biso,
Malah dadi abot sanggganing ati..

reff:
Sak lawase tak ugemi mung sawiji,
Tresnaku iki lati tumeko ati..

Nanging aku ugo ngerti ngrumangsani,
Sopo sliramu lan sopo aku iki..

Yo wis lumrahe,
Wong tuwamu ora setuju..

Tak lilakno,
Tak lilakno nadyan ati gelo..
Yen pancen ra jodone,
Arep dikapakke..

Mbok dipekso ora biso,
Malah dadi abot sanggganing ati..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *