Suramadu


Versi: Didi Kempot

WATU KARANG KAE KEMBANG SEGORO,
SING TAK SAWANG SEPRENE RA TAU LUNGO..
KOYO TRESNO, TRESNAKU SING ONO DHODHO,
ORA NGALIH SENAJAN DIRAYU WONG LIYO..

JOLO IWAK TAK TUMPUK NENG PRAU KAYU,
SABEN NGANTUK TAK NGGO BANTALE TURUKU..
YEN KOWE CEDHAK RA ADOH SOKO MRIPATKU,
SING TAK JALUK IMBANGONO KATRESNANKU..

SUROMADU ADUH DHIK NYABRANG SEGORO,
YEN KOWE SAYANG SENAJAN ADOH ENTENONO..
SUROMADU ADUH DHIK KRETEGE DOWO,
SUROMADU SUROBOYO MEDURO..

REFF:
DHIK DHIK DHIK AKU TRESNO,
KARO KOWE NGLALEK’AKE ORA BISO..
DHIK DHIK DHIK DHIK DHIK DHIK ENTENONO,
MUNG SLIRAMU SING TANSAH ONO ING DHODHO..

DHIK DHIK DHIK AKU RINDU,
RINO WENGI MUNG TANSAH ELING SLIRAMU..
DHIK DHIK DHIK DHIK DHIK DHIK AKU RINDU,
ENTENONO NENG KRETEG SUROMADU..

JOLO IWAK TAK TUMPUK NENG PRAU KAYU,
SABEN NGANTUK TAK NGGO BANTALE TURUKU..
YEN KOWE CEDHAK RA ADOH SOKO MRIPATKU,
SING TAK JALUK IMBANGONO KATRESNANKU..

REFF:
DHIK DHIK DHIK AKU TRESNO,
KARO KOWE NGLALEK’AKE ORA BISO..
DHIK DHIK DHIK DHIK DHIK DHIK ENTENONO,
MUNG SLIRAMU SING TANSAH ONO ING DHODHO..

DHIK DHIK DHIK AKU RINDU,
RINO WENGI MUNG TANSAH ELING SLIRAMU..
DHIK DHIK DHIK DHIK DHIK DHIK AKU RINDU,
ENTENONO NENG KRETEG SUROMADU..

JOLO IWAK TAK TUMPUK NENG PRAU KAYU,
SABEN NGANTUK TAK NGGO BANTALE TURUKU..
YEN KOWE CEDHAK RA ADOH SOKO MRIPATKU,
SING TAK JALUK IMBANGONO KATRESNANKU..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *