Mbah Dukun


Versi: Manthous

Permisi mbah kulo nuwun,
Nopo ngriki daleme mbah mangun..
Sing kondhang dados dukun,
Tetombo mesti mantun,
Gadhah putri namine atun..

Kulo mriki mbah,
Estu badhe pados jampi..
Jampi wuyung sanes jampi wudun,
Pripun mbah pripun,
Mbah dukun ampun terus ngelamun..

Keng putro atun mbah ,
Kados kulo nggih purun,
Mesthi…enggal mantun..

reff:
Permisi mbah si mbah dukun,
Trima kasih alias matur nuwun..
Sakit kulo pun mantun,
Diparingi atun,
Sak niki kersane kepripun..

Kulo niki mbah,
Anake wong tani yutun,
Sugih beras sugih pantun..
Pripun mbah, pripun
Mbah dukun ampun ampun terus ngelamun..

Duh aduh aduh ampun mbah,
Niki tumbasanipun,
Andhuk kaleh sabun..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *