Mak Aku Teko

Versi: Didi Kempot

Mak, anakmu wis teko
Kumpul kabeh ing dinane bodo..
Nyuwun pangapuro sakabehi duso,
Aku, nyuwun pangapuro..

Pak, anakmu wis mulih
Mulih amargo kangen atiku..
Wis emoh lungo meneh pilih ono ndeso,
Urip tentrem ayem nganti tuwo..

Rasane aku ora mentolo,
Ninggalake kowe lungo..
Saiki wis podo tambah tuwo,
Wis ra koyo dek semono..

Anakmu iki tansah ndedonga,
Nyuwun marang sing kuoso..
Wong tuwoku biso tambah mulyo,
Diparingi umur dowo..

reff:
Mak, anakmu wis teko
Kumpul kabeh ing dinane bodo..
Nyuwun pangapuro sakabehi duso,
Dosaku dhek semono..

reff:
Rasane aku ora mentolo,
Ninggalake kowe lungo..
Saiki wis podo tambah tuwo,
Wis ra koyo dek semono..

Anakmu iki tansah ndedonga,
Nyuwun marang sing kuoso..
Wong tuwoku biso tambah mulyo,
Diparingi umur dowo..
Diparingi umur dowo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *