Ngomongo Wae


Versi: Didi Kempot

Tak rewangi loro lopo,
Nganti lali dino..
Rino lan wengi ora biso lali,
Mung eling sliramu kuwi..

Nanging aku koyo koyo,
Koyo ra percoyo..
Ora tak nyono aku ora ngiro,
Saiki kowe cidro..

Ngomongo wae sak tenane,
Ojo mung lamis neng lambe wae,
Ngomongo wae sak tenane..

Yen ono wong liyo,
sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..

reff:
Nanging aku koyo koyo,
Koyo ra percoyo..
Ora tak nyono aku ora ngiro,
Saiki kowe cidro..

Ngomongo wae sak tenane,
Ojo mung lamis neng lambe wae,
Ngomongo wae sak tenane..

Yen ono wong liyo,
sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..

Ngomongo wae sak tenane,
Ojo mung lamis neng lambe wae,
Ngomongo wae sak tenane..

Yen ono wong liyo,
sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *