Bakso Sarjana


Versi: Didi Kempot

Anakku wedok lulus sekolah,
Nangis karepe pingin kuliah..
Mugi gusti Alloh paringo berkat,
Marang kulo tiyang alit sing mboten gadah..

Naliko bayi biyen tak kudang,
Rino wengi tak gadang gadang..
Senajan wong tuamu dudu juragan,
Mung wong cilik bakul bakso kelilingan..

reff:
Oalah nduk kowe duweku donga lan puji,
Wong tuamu moco tulis ora ngerti..

Oalah nduk karepmu wis tak turuti,
Yen kuliah neng kutho sing ati-ati..

Atiku bungah krungu kabare,
Koyo wong sing menang lotre..
Anakku wedok sing ayu dewe,
Sing tak gadhang-gadhang wis klakon karepe..

reff:
Naliko bayi biyen tak kudang,
Rino wengi tak gadang gadang..
Senajan wong tuamu dudu juragan,
Mung wong cilik bakul bakso kelilingan..

reff:
Oalah nduk kowe duweku donga lan puji,
Wong tuamu moco tulis ora ngerti..

Oalah nduk karepmu wis tak turuti,
Yen kuliah neng kutho sing ati-ati..

Atiku bungah krungu kabare,
Koyo wong sing menang lotre..
Anakku wedok sing ayu dewe,
Sing tak gadhang-gadhang wis klakon karepe..

Anak bakul bakso lulus kuliahe,
Anakku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *