Aku Bojomu


Versi: Didi Kempot

Ojo kok lalekke aku bojomu,
Sing uwis suwe urip karo sliramu..
Nganti tekaning tuwo ojo mbok gawe gelo,
Sing tak jaluk ojo nganti cidro..

Banyu sumur sing bening gede sumbere,
Paribasan timbane ono neng kene..
Uwong sing eling mesti gede tresnane,
Ojo nganti lali anak lan bojone..

Wis slawe taun nggonku urip karo kowe,
Tansah setyo seprono nganti seprene..
Urip tentrem ayem momong anak putune,
Matur nuwun bojoku yo kowe dewe..

reff:
“lagu iki tak aturake
“kanggo sedulurku kabeh sing ono ing suriname
“utowo sedulur-dulurku sing ono ing negoro holland
“sing lagi ngingeti dino ulang tahun kawinan naliko dek semono,
“matur suwun, salam soko aku, didi kempot”

Ojo kok lalekke aku bojomu,
Sing uwis suwe urip karo sliramu..
Nganti tekaning tuwo ojo mbok gawe gelo,
Sing tak jaluk ojo nganti cidro..

Banyu sumur sing bening gede sumbere,
Paribasan timbane ono neng kene..
Uwong sing eling mesti gede tresnane,
Ojo nganti lali anak lan bojone..

reff:
Wis slawe taun nggonku urip karo kowe,
Tansah setyo seprono nganti seprene..
Urip tentrem ayem momong anak lan putune,
Matur nuwun bojoku yo kowe dewe..
Matur nuwun bojoku yo kowe dewe..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *