Aku Bojomu


Aku Bojomu
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot

Ojo kok lalekke aku bojomu
Sing uwis suwe urip karo sliramu
Nganti tekaning tuwo ojo mbok gawe gelo
Sing tak jaluk ojo nganti cidro

Banyu sumur sing bening gede sumbere
Paribasan timbane ono ning kene
Wong sing eling mesti gede tresnane
Ojo nganti lali anak lan bojone

Wis slawe taun nggonku urip karo kowe
Tansah setyo seprono nganti seprene
Urip tentrem ayem momong anak putune
Matur nuwun bojoku yo kowe dewe

reff :
[Puisi]
“Lagu iki tak aturake
Kanggo sedulurku kabeh sing ono ing suriname
Utowo sedulur-dulurku sing ono ing negoro holland
Sing lagi ngingeti dino ulang tahun kawinan
Naliko dek semono, matur suwun, salam soko aku,Didi Kempot”

kembali ke atas…ojo kok…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jjano4ubN7k

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s