Teles Kebes


Versi: Didi Kempot

Teles kebes klambi sing tak nggo iki,
Udan deres aku ra perduli..
Mlaku tanpo payung mergo atiku bingung,
Urip ijen tanpo bopo biyung..

Nganti kapan kudu tak lakoni,
Pacoban urip awakku iki..
Seprene lawase awakku urip dewe,
Neng kene ora ono kancane..

reff:
Udan deres teles kebes klambi iki,
Karep atiku kepingin nggolek’i..

Udan deres teles kebes klambi iki,
Aduh bopo biyung kowe ono ngendi..

Aku pingin nangis nangis neng pangkonmu,
Koyo bayi nangis nyuwun banyu susu..
Aku pengin nangis nangis ning pangkonmu
Bopo biyung rungokno tangisku..

Udan deres teles kebes klambi iki,
Karep atiku kepingin nggolek’i..

reff:
Udan deres teles kebes klambi iki,
Aduh bopo biyung kowe ono ngendi..

Aku pingin nangis nangis neng pangkonmu,
Koyo bayi nangis nyuwun banyu susu..
Aku pengin nangis nangis neng pangkonmu,
Bopo biyung rungokno tangisku..
Bopo biyung rungokno tangisku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *