Teles Kebes


TELES KEBES
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Kusuma Recording

Teles kebes klambi sing tak enggo iki
Udan deres aku ora perduli
Mlaku tanpo payung mergo atiku bingung
Urip ijen tanpo bopo biyung

Nganti kapan kudu tak lakoni
Pacoban urip awakku iki
Seprene lawase awakku urip dewe
Ning kene ora ono kancane

reff :
Udan deres, teles kebes klambi iki
Karep atiku kepingin nggoleki

Udan deres, teles kebes klambi iki
Aduh bopo biyung kowe ono ngendi

Aku pengin nangis, nangis ning pangkonmu
Koyo bayi nangis nyuwun banyu susu
Aku pengin nangis, nangis ning pangkonmu
Bopo biyung rungokno tangisku

Udan deres, teles kebes klambi iki
Karep atiku kepingin nggoleki

reff :
Udan deres, teles kebes klambi iki
Aduh bopo biyung kowe ono ngendi

Aku pengin nangis, nangis ning pangkonmu
Koyo bayi nangis nyuwun banyu susu
Aku pengin nangis, nangis ning pangkonmu
Bopo biyung rungokno tangisku

Bopo biyung rungokno tangisku

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4ihXKWHmEWQ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s