Solo Purwodadi


Versi: Didi Kempot

[Solo Purwodadi],
Numpak sepur medune neng kedungjati..
[Nglindur nopo ngimpi],
Durung matur sing duwe uwis nglancangi..
[Digowo neng ndi]

[Nayu sumberlawang],
Tiwas mlayu ngoyak ora pethuk’an..
[Payu nopo dolan],
Wong sing ayu neng adoh..
[Dadi rebutan]

Semur kodok semangkok dirasakke,
Mampir warung kemringet jajan swike..
Wani tombok jaluk’ane kepiye,
Senadyan larang tanpo ngenyang iyo wae..

Sing kemampul bawang goreng arane,
Tak enteni klametan pingin ngrasakke..
Tiwas nusul marani tekan kene,
Sing disusul malah gawe mumet wae..

[Solo Purwodadi],
Numpak sepur medune neng kedungjati..
[Nglindur nopo ngimpi],
Durung matur sing duwe uwis nglancangi..
[Digowo neng ndi]

reff:
[Solo Purwodadi],
Numpak sepur medune neng kedungjati..
[Nglindur nopo ngimpi],
Durung matur sing duwe uwis nglancangi..
[Digowo neng ndi]

[Nayu sumberlawang],
Tiwas mlayu ngoyak ora pethuk’an..
[Payu nopo dolan],
Wong sing ayu neng adoh..
[Dadi rebutan]

Semur kodok semangkok dirasakke,
Mampir warung kemringet jajan swike..
Wani tombok jaluk’ane kepiye,
Senadyan larang tanpo ngenyang iyo wae..

Sing kemampul bawang goreng arane,
Tak enteni klametan pingin ngrasakke..
Tiwas nusul marani tekan kene,
Sing disusul malah gawe mumet wae..

[Solo Purwodadi],
Numpak sepur medune neng kedungjati..
[Nglindur nopo ngimpi],
Durung matur sing duwe uwis nglancangi..
[Digowo neng ndi]

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *