Omah Gedhek

Versi: Didi Kempot

Mbok yo ojo lamis,
Yen ngendiko jo mung neng lambe sing tipis..
Esok tempe sorene kok malih dele,
Kowe cidro tresnaku kok sepelekke..

Mbok ngomong sing jujur,
Prasetiyamu sing gawe atiku ajur..
Rino wengi tak rewangi nganti nglindur,
Ora nyono tresnamu saiki luntur..

reff:
Omah gedhek dhik tak saponane,
Biyen mepat mepet saiki kok koyo ngene..

Uwong sabar dhik ono watese,
Wis entuk sing anyar saiki lali janjine..

Jenang gulo glali,
Biyen sayang saiki sliramu lali..

Ali-ali sing tok enggo ono ndriji,
Koyo koyo saiki wis ora aji..

reff:
Mbok yo ojo lamis,
Yen ngendiko jo mung neng lambe sing tipis..
Esok tempe sorene kok malih dele,
Kowe cidro tresnaku kok sepelekke..

Mbok ngomong sing jujur,
Prasetiyamu sing gawe atiku ajur..
Rino wengi tak rewangi nganti nglindur,
Ora nyono tresnamu saiki luntur..

reff:
Omah gedhek dhik tak saponane,
Biyen mepat mepet saiki kok koyo ngene..

Uwong sabar dhik ono watese,
Wis entuk sing anyar saiki lali janjine..

Jenang gulo glali,
Biyen sayang saiki sliramu lali..

Ali-ali sing tok enggo ono ndriji,
Koyo koyo saiki wis ora aji..
Koyo koyo saiki wis ora aji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *