Kesetrum Tresno


Cari video versi asli didi kempot nggak ketemu, yaa terpaksa….
KESETRUM TRESNO
Ciptaan : Didi kempot
Vokal : Didi Kempot-NN
Produksi : NN

LK :
Pikirane suwung, luntang lantung
Koyo wong linglung
Ditakoni uwis ora nyambung
Kok malah ngelamun

*)
suket dikiro so on
Kringet jarene parfum
Sumpek yen lagi gandrung
Klepek klepek koyo iwak kesetrum

PR :
Kesetrum treno maass…
Ning ati loro…
Kesetrum treno maass…
Salahe sopo…

LK :
Kesetrum tresno…
Rasane ning ati loro…
Kesetrum tresno…
Sing digagas ra rumongso…

Kesetrum tresno…
Rasane ning ati gelo…
Kesetrum tresno…
Wis ra eling opo opo…

reff :
kembali ke *)…suket dikiro…

LK :
Pikirane suwung, luntang lantung
Koyo wong linglung
Ditakoni uwis ora nyambung
Kok malah ngelamun

Kesetrum tresno…
Rasane ning ati loro…
Kesetrum tresno…
Sing digagas ra rumongso…

Kesetrum tresno…
Rasane ning ati gelo…
Kesetrum tresno…
Wis ra eling opo opo…

suket dikiro so on
Kringet jarene parfum
Sumpek yen lagi gandrung
Klepek klepek koyo iwak kesetrum

Kesetrum tresno….

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4uPpZCTU31s

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s