Kesetrum Tresno


Versi: Didi kempot ft. Yan Vellia

Lk:
Pikirane suwung luntang lantung,
Koyo uwong linglung..
Ditakoni uwis ora nyambung,
Kok malah ngelamun..

Suket dikiro so on,
Kringet jarene parfum..
Sumpek yen lagi gandrung,
Klepek klepek koyo iwak kesetrum..

Pr:
Kesetrum treno maass,
Neng ati loro…
Kesetrum treno maass,
Salahe sopo..

Lk:
Kesetrum tresno,
Rasane ning ati loro..
Kesetrum tresno,
Sing digagas ra rumongso..

Kesetrum tresno,
Rasane neng ati gelo..
Kesetrum tresno,
Wis ra eling opo opo..

reff:
Suket dikiro so on,
Kringet jarene parfum..
Sumpek yen lagi gandrung,
Klepek klepek koyo iwak kesetrum..

Pr:
Kesetrum treno maass,
Neng ati loro…
Kesetrum treno maass,
Salahe sopo..

Lk:
Kesetrum tresno,
Rasane ning ati loro..
Kesetrum tresno,
Sing digagas ra rumongso..

Kesetrum tresno,
Rasane neng ati gelo..
Kesetrum tresno,
Wis ra eling opo opo..

Lk:
Pikirane suwung luntang lantung,
Koyo uwong linglung..
Ditakoni uwis ora nyambung,
Kok malah ngelamun..

Kesetrum tresno,
Rasane neng ati loro..
Kesetrum tresno,
Sing digagas ra rumongso..

Kesetrum tresno,
Rasane neng ati gelo..
Kesetrum tresno,
Wis ra eling opo opo..

Suket dikiro so on,
Kringet jarene parfum..
Sumpek yen lagi gandrung,
Klepek klepek koyo iwak kesetrum..
Kesetrum tresno..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *