Dudo


Dudo
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Mahkota Ramayana Record

Nembe sak iki, oh sing tak rasakke
Ditinggal bojo, roso sepi uripku
Awan lan bengi, aku tansah kelingan
Marang sliramu, sing banget tak tresnani

Nembe sewulan iki, aku ditinggal ake
Opo iki wis nasibku
Sing dadi lelakonku
Duh gusti kulo nyuwun diparingi kekiyatan

[Koor]
Nembe sak iki, oh sing tak rasakke
Ditinggal bojo, roso sepi uripku
Awan lan bengi, aku tansah kelingan
Marang sliramu, sing banget tak tresnani


Nembe sewulan iki, aku ditinggal ake
Opo iki wis nasibku
Sing dadi lelakonku
Duh gusti kulo nyuwun diparingi kekiyatan

reff :

Bojo sing tak tresnani
Bojo sing tak emani
Aku ora biso lali
Jeroku sabar ati

Aku mung manungso
Ra nduwe doyo
Mung gusti sing kuwoso
Ora ono liyo

Opo iki wis nasibku
Dadi wong dudo
Mugo entuk ganti wanito
Ayu lan setiyo

[Koor]
Nembe sak iki, oh sing tak rasakke
Ditinggal bojo, roso sepi uripku
Awan lan bengi, aku tansah kelingan
Marang sliramu, sing banget tak tresnani


Nembe sewulan iki, aku ditinggal ake
Opo iki wis nasibku
Sing dadi lelakonku
Duh gusti kulo nyuwun diparingi kekiyatan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=LG-Yic4cPT4

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s