Dudo


Versi: Didi Kempot

Nembe sak iki oh sing tak rasakke,
Ditinggal bojo roso sepi uripku..
Awan lan bengi aku tansah kelingan,
Marang sliramu sing banget tak tresnani..

Nembe sewulan iki aku ditinggal ake,
Opo iki wis nasibku..
Sing dadi lelakonku,
Duh gusti kulo nyuwun diparingi kekiyatan..

[Koor]
Nembe sak iki oh sing tak rasakke,
Ditinggal bojo roso sepi uripku..
Awan lan bengi aku tansah kelingan,
Marang sliramu sing banget tak tresnani..

Nembe sewulan iki aku ditinggal ake,
Opo iki wis nasibku..
Sing dadi lelakonku,
Duh gusti kulo nyuwun diparingi kekiyatan..

reff:
Bojo sing tak tresnani,
Bojo sing tak emani..
Aku ora biso lali,
Jeroku sabar ati..

Aku mung manungso,
Ra nduwe doyo..
Mung gusti sing kuwoso,
Ora ono liyo..

Opo iki wis nasibku,
Dadi wong dudo..
Mugo entuk ganti wanito,
Ayu lan setiyo..

[Koor]
Nembe sak iki oh sing tak rasakke,
Ditinggal bojo roso sepi uripku..
Awan lan bengi aku tansah kelingan,
Marang sliramu sing banget tak tresnani..

Nembe sewulan iki aku ditinggal ake,
Opo iki wis nasibku..
Sing dadi lelakonku,
Duh gusti kulo nyuwun diparingi kekiyatan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *