Ati Dondong


ATI DONDONG
Ciptaan : Hery Gempil
Vokal : Didi Kempot

Ra maido, kowe pancen ayu
Kinyis kinyis koyo ratu kencono wungu
Akeh priyo sing dadi korbanmu
Mburu tresno ngrusak pager ayu

*)
Kulitanmu putih moblong moblong
Saben mlaku mesti ngegolke bokong
Penganggonmu sarwo amencorong
Ora ngiro yen atimu koyo dondong

Dondong kecut kulite
Daginge legi nyontrot isine
Mau dong cuma duite
Tresnane mung moro bandane

Tego tenan sliramu nglarani liyan
Pingin sugih ngrusak tali bebrayan
Kembang mlati thukule ning pinggir kalen
pingin mukti ning malah dadi ra kajen

reff :
kembali ke *)…kulitanmu…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=v41kwY_ahcw

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s