Ati Dondong


Versi: Didi Kempot

RA MAIDO KOWE PANCEN AYU,
KINYIS KINYIS KOYO RATU KENCONO WUNGU..
AKEH PRIYO SING DADI KORBANMU,
MBURU TRESNO NGRUSAK PAGER AYU..

KULITANMU PUTIH MOBLONG MOBLONG,
SABEN MLAKU MESTI NGEGOLKE BOKONG..
PENGANGGONMU SARWO AMENCORONG,
ORA NGIRO YEN ATIMU KOYO DONDONG..

DONDONG KECUT KULITE,
DAGINGE LEGI NYONTROT ISINE..
MAU DONG CUMA DUITE,
TRESNANE MUNG MORO BANDANE..

TEGO TENAN SLIRAMU NGLARANI LIYAN,
PINGIN SUGIH NGRUSAK TALI BEBRAYAN..
KEMBANG MLATI THUKULE NENG PINGGIR KALEN,
PINGIN MUKTI NING MALAH DADI RA KAJEN..

REFF:
KULITANMU PUTIH MOBLONG MOBLONG,
SABEN MLAKU MESTI NGEGOLKE BOKONG..
PENGANGGONMU SARWO AMENCORONG,
ORA NGIRO YEN ATIMU KOYO DONDONG..

DONDONG KECUT KULITE,
DAGINGE LEGI NYONTROT ISINE..
MAU DONG CUMA DUITE,
TRESNANE MUNG MORO BANDANE..

TEGO TENAN SLIRAMU NGLARANI LIYAN,
PINGIN SUGIH NGRUSAK TALI BEBRAYAN..
KEMBANG MLATI THUKULE NENG PINGGIR KALEN,
PINGIN MUKTI NING MALAH DADI RA KAJEN..
PINGIN MUKTI NING MALAH DADI RA KAJEN..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *