Arum Dalu

Versi : Didi Kempot

Pupur lan gincu nambai ayu,
Akeh priyo sing gandrung sliramu..
Senajan uwis ngerti ngerti sliramu,
Kembang arum ndalu..

Soko kulino tresnaku ono,
Pingin ngentaske koe soko ino..
Senadyan diomong tonggo,
Dadi gunjingane konco,
Tresnaku ra luntur kanggo sliramu..

Kabeh wis pancen pestiku,
Urip karo sliramu..
Jodo kuwi saking Gusti,
Manungso sing nglakoni..

Aduh Gusti Moho Kuoso,
Mugi kerso paring pirso..
Kerso maringi pepadhang,
Tresnaku lan tresnamu..
Tresnaku lan tresnamu..
Tresnaku lan tresnamu..

reff:
Pupur lan gincu nambai ayu,
Akeh priyo sing gandrung sliramu..
Senajan uwis ngerti ngerti sliramu,
Kembang arum ndalu..

Soko kulino tresnaku ono,
Pingin ngentaske koe soko ino..
Senadyan diomong tonggo,
Dadi gunjingane konco,
Tresnaku ra luntur kanggo sliramu..

Kabeh wis pancen pestiku,
Urip karo sliramu..
Jodo kuwi saking Gusti,
Manungso sing nglakoni..

Aduh Gusti Moho Kuoso,
Mugi kerso paring pirso..
Kerso maringi pepadhang,
Tresnaku lan tresnamu..
Tresnaku lan tresnamu..
Tresnaku lan tresnamu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *