Arum Dalu


didi-kempot_50
Versi : Didi Kempot

Pupur lan gincu nambai ayu,
Akeh priyo sing gandrung sliramu..
Senajan uwis ngerti ngerti sliramu,
Kembang arum ndalu..

Soko kulino tresnaku ono,
Pingin ngentaske koe soko ino..
Senadyan diomong tonggo dadi gunjingane konco,
Tresnaku ra luntur kanggo sliramu..

Kabeh wis pancen pestiku,
Urip karo sliramu..
Jodo kuwi saking Gusti,
Manungso sing nglakoni..

Aduh Gusti Moho Kuoso,
Mugi kerso paring pirso..
Kerso maringi pepadhang,
Tresnaku lan tresnamu..
Tresnaku lan tresnamu..
Tresnaku lan tresnamu..

reff:
Pupur lan gincu nambai ayu,
Akeh priyo sing gandrung sliramu..
Senajan uwis ngerti ngerti sliramu,
Kembang arum ndalu..

Soko kulino tresnaku ono,
Pingin ngentaske koe soko ino..
Senadyan diomong tonggo dadi gunjingane konco,
Tresnaku ra luntur kanggo sliramu..

Kabeh wis pancen pestiku,
Urip karo sliramu..
Jodo kuwi saking Gusti,
Manungso sing nglakoni..

Aduh Gusti Moho Kuoso,
Mugi kerso paring pirso..
Kerso maringi pepadhang,
Tresnaku lan tresnamu..
Tresnaku lan tresnamu..
Tresnaku lan tresnamu..
———————–
Chord: ARUM DALU – DIDI KEMPOT
———————–
[ver: lyrics]
[id: kpnaoqcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Arum Dalu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:00.05]Arum Dalu
[00:00.05]by : Didi Kempot
[00:31.05]
[00:33.05]>>>
[00:34.05]>>
[00:35.05]>
[00:36.05]Pupur lan gincu nambai ayu,
[00:43.05]Akeh priyo sing gandrung sliramu..
[00:50.77]Senajan uwis ngerti ngerti sliramu,
[00:58.05]Kembang arum ndalu..
[01:02.72]Soko kulino tresnaku ono,
[01:09.43]Pingin ngentaske koe soko ino..
[01:17.34]Senadyan diomong tonggo
[01:20.88]dadi gunjingane konco,
[01:24.56]Tresnaku ra luntur kanggo sliramu..
[01:31.95]
[01:39.24]Kabeh wis pancen pestiku,
[01:42.53]Urip karo sliramu..
[01:46.08]Jodo kuwi saking Gusti,
[01:49.88]Manungso sing nglakoni..
[01:54.12]Aduh Gusti Moho Kuoso,
[01:57.47]Mugi kerso paring pirso..
[02:00.83]Kerso maringi pepadhang,
[02:04.69]Tresnaku lan tresnamu..
[02:08.79]Tresnaku lan tresnamu..
[02:11.60]Tresnaku lan tresnamu..
[02:16.82]
[02:42.02]>>>
[02:43.02]>>
[02:44.02]>
[02:45.02]Pupur lan gincu nambai ayu,
[02:51.89]Akeh priyo sing gandrung sliramu..
[02:59.16]Senadyan uwis ngerti ngerti sliramu,
[03:06.50]Kembang arum ndalu..
[03:11.42]Soko kulino tresnaku ono,
[03:18.51]Pingin ngentaske koe soko ino..
[03:26.10]Senajan diomong tonggo
[03:29.52]dadi gunjingane konco,
[03:33.06]Tresnaku ra luntur kanggo sliramu..
[03:40.91]
[03:47.62]Kabeh wis pancen pestiku,
[03:51.12]Urip karo sliramu..
[03:54.53]Jodo kuwi saking Gusti,
[03:58.39]Manungso sing nglakoni..
[04:02.26]Aduh Gusti Moho Kuoso,
[04:05.30]Mugi kerso paring pirso..
[04:08.85]Kerso maringi pepadhang,
[04:12.77]Tresnaku lan tresnamu..
[04:16.94]Tresnaku lan tresnamu..
[04:19.73]Tresnaku lan tresnamu..
[04:24.71]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s