Pitik Kampung

Versi: Didi kempot ft. Sunar One

[Koor]
Go wareng bertik kampung,
Jago wareng uber uber pitik kampung..
Go wareng bertik kampung,
Jago wareng uber uber pitik kampung..

Pr:
maa..owa owas mbok jangan begitu,
Ojo grusah grusuh malu ah..malu..mas..
Yen krungu kancaku malu…malu…
Malu…malu…malu…

Lk:
Dik nyedak o aku ojo mloya mlayu,
Terus nglimpekke aku..
Tak lelo lelo ledung,
Ala gandrung aku gandrung,
Senadyan kowe wong kampung..

Pr:
Iwak ikung mas jago wareng,
Aku iki isih seneng uip ijen..
Lk:
Iwak ikung dik dhodhone mentok,
Wis pantese wong lanang gandrung wong wedok..

Pr:
Iwak ikung mas kanggo bancakan,
Aku iki durung wani pacaran..
Lk:
Iwak ikung dik pitike kampung,
Leganono atiku sing nandang wuyung..

[Koor]
Go wareng bertik kampung,
Pr:
Jago wareng uber uber pitik kampung..

[Koor]
Go wareng bertik kampung,
Pr:
Jago wareng uber uber pitik kampung..

reff:
Pr:
maa..owa owas mbok jangan begitu,
Ojo grusah grusuh malu ah..malu..mas..
Yen krungu kancaku malu…malu…
Malu…malu…malu…

Lk:
Dik nyedak o aku ojo mloya mlayu,
Terus nglimpekke aku..
Tak lelo lelo ledung,
Ala gandrung aku gandrung,
Senadyan kowe wong kampung..

Pr:
Iwak ikung mas jago wareng,
Aku iki isih seneng uip ijen..
Lk:
Iwak ikung dik dhodhone mentok,
Wis pantese wong lanang gandrung wong wedok..

Pr:
Iwak ikung mas kanggo bancakan,
Aku iki durung wani pacaran..
Lk:
Iwak ikung dik pitike kampung,
Leganono atiku sing nandang wuyung..

[Koor]
Go wareng bertik kampung,
Pr:
Jago wareng uber uber pitik kampung..

[Koor]
Go wareng bertik kampung,
Pr:
Jago wareng uber uber pitik kampung..

[Koor]
Go wareng bertik kampung,
Pr:
Jago wareng uber uber pitik kampung..

[Koor]
Go wareng bertik kampung,
Pr:
Jago wareng uber uber pitik kampung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *