Pasar Klewer Solo

Versi: Didi Kempot

SINGOSAREN COYUDAN DADI PUSAT PERTOKOAN
(WAYAH SORE RAME TENAN)
CILIK GEDE PODO KUMPUL
RAMBUT DOWO NGANTI GUNDHUL
PERSIS KOYO WARUNG GAUL

IRENG PUTIH NGANTI PIRANG
DO MELU MODEL SEKARANG
JARENE KEMAJUAN

DANDANANE GAL UGALAN
POLAHE ORA KARUHAN
E…E…KOYO WONG EDAN

REFF:
NENG PASAR KLEWER KUTHO SOLO
JARE BLONJO PAMITE KOG NGUMBAH MOTO
PASARE IYE..IYE…RAME TENAN
SEK DESEKAN, NANGING JO NGANTI GRAYANGAN

NENG PASAR KLEWER KUTHO SOLO
KOWE RUGI TIWAS TEKO ORA BLONJO
PASARE IYE…IYE…KOMPLIT TENAN
PENGIN OPO NING KONO MESTI ONO

REFF:
IRENG PUTIH NGANTI PIRANG
DO MELU MODEL SEKARANG
JARENE KEMAJUAN

DANDANANE GAL UGALAN
POLAHE ORA KARUHAN
E…E…KOYO WONG EDAN

NENG PASAR KLEWER KUTHO SOLO
JARE BLONJO PAMITE KOG NGUMBAH MOTO
PASARE IYE..IYE…RAME TENAN
SEK DESEKAN, NANGING JO NGANTI GRAYANGAN

NENG PASAR KLEWER KUTHO SOLO
KOWE RUGI TIWAS TEKO ORA BLONJO
PASARE IYE…IYE…KOMPLIT TENAN
PENGIN OPO NING KONO MESTI ONO

(PASAR KLEWER KUTHO SOLO)
(PANCEN KONDANG KALOKO)
(PASAR KLEWER KUTHO SOLO)
(KULO NONTON PANCEN NYOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *