Tulung


Versi: Didi Kempot

Tulung entenono aku,
Wis ra kuat aku nututi playumu..
Lemes sing tak rasakke nggonku ngoyak kowe,
Ora mandeg koyo koyo malah ngece..

Tulung tulungono aku,
Njaluk tulung tulung kanti neng tanganku..
Tego tegane kowe nenggalake aku,
Tanpo noleh sansoyo adoh playumu..

Kowe terus mlayu ninggalake aku,
Metu dalan sing peteng nglimpekke aku..
Kowe terus mlayu ninggalake aku,
Terus mlayu sansoyo cetho karepmu..

Piring piring pecah,
Tenane sopo sing salah..
Wong yen lagi kalah,
Anane mung sarwo salah..

reff:
Tulung tulungono aku,
Njaluk tulung tulung kanti neng tanganku..
Tego tegane kowe nenggalake aku,
Tanpo noleh sansoyo adoh playumu..

Kowe terus mlayu ninggalake aku,
Metu dalan sing peteng nglimpekke aku..
Kowe terus mlayu ninggalake aku,
Terus mlayu sansoyo cetho karepmu..

Piring piring pecah,
Tenane sopo sing salah..
Wong yen lagi kalah,
Anane mung sarwo salah..
Tulung tulungono aku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *