Tukang Pijet

Versi: Waljinah

Kecrak kecrek turut pinggir dalan gede,
Wis adate tukang pijet golek gawe..
Kecrak kecrek sopo sing kroso boyo’e,
Wis jama’e dicelukke pijet wae..

Ngendi wae wis carane ojo diece,
Yen beneran awak lungkrah biso sumiyah..
Boyok pegel awak kesel di ingel ingel,
Yen ra ngandel ojo mangkel mundak kogel..

Ngendi wae wis carane ojo diece,
Yen beneran awak lungkrah biso sumiyah..
Roso meri wong saiki akeh sing lali,
Jare gengsi jebul mikirke sing siji..

Kecrak kecrek tukang pijet masa kini,
Sing dipijet bukan kayu bukan besi..
Kecrak kecrek tukang pijet kelas tinggi,
Lembut hati bubar mijet nyiwel pipi..

reff:
Kecrak kecrek turut pinggir dalan gede,
Wis adate tukang pijet golek gawe..
Kecrak kecrek sopo sing kroso boyo’e,
Wis jama’e dicelukke pijet wae..

Ngendi wae wis carane ojo diece,
Yen beneran awak lungkrah biso sumiyah..
Boyok pegel awak kesel di ingel ingel,
Yen ra ngandel ojo mangkel mundak kogel..

Ngendi wae wis carane ojo diece,
Yen beneran awak lungkrah biso sumiyah..
Roso meri wong saiki akeh sing lali,
Jare gengsi jebul mikirke sing siji..

Kecrak kecrek tukang pijet masa kini,
Sing dipijet bukan kayu bukan besi..
Kecrak kecrek tukang pijet kelas tinggi,
Lembut hati bubar mijet nyiwel pipi..
Lembut hati bubar mijet nyiwel pipi..

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *