Pingin Ngombe

Versi: Didi Kempot

Aku pingin ngombe,
Ngelak sing tak rasakke,
Nganti garing neng gulu rasane..

Kulinane kowe,
Biyen sing tansah nyepakke,
Banyu putih yo kanggo netesi lambe..

Kuwi sak tenane,
Kangen sing tak rasakke,
Roso kangenku mung kanggo kowe..

Ngenteni tekamu,
Neng kene kowe tak tunggu,
Bareng mulih uwis ra koyo pamitmu..

Sopo sing kok gendhong,
Sopo sing kok emban,
Sopo sopo kuwi sopo..

Sopo sing kok gendhong,
Sopo sing kok emban,
Sayang sayang kuwi sopo..

Aku pingin ngombe,
Ngelak sing tak rasakke,
Nganti garing neng gulu rasane..

reff:
Dino ganti wulan,
Wulane wis ganti tahun,
Aku setyo ngenteni neng stasiun..

reff:
Tahun ganti windu,
Suwene kowe tak tunggu,
Bareng mulih uwis ra koyo pamitmu..

Aku pingin ngombe,
Ngelak sing tak rasakke,
Nganti garing neng gulu rasane..

Kulinane kowe,
Biyen sing tansah nyepakke,
Banyu putih yo kanggo netesi lambe..

Kuwi sak tenane,
Kangen sing tak rasakke,
Roso kangenku mung kanggo kowe..

Ngenteni tekamu,
Neng kene kowe tak tunggu,
Bareng mulih uwis ra koyo pamitmu..

Sopo sing kok gendhong,
Sopo sing kok emban,
Sopo sopo kuwi sopo..

Sopo sing kok gendhong,
Sopo sing kok emban,
Sayang sayang kuwi sopo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *