Pingin Ngombe


Pingin Ngombe
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Musika Selaras Citra / M.Record

Aku pingin ngombe ngelak sing tak rasakke
Nganti garing ning gulu rasane
Kulinane kowe biyen sing tansah nyepakke
Banyu putih yo kanggo netesi lambe

Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
Roso kangenku mung kanggo kowe
Ngenteni tekamu ning kene kowe tak tunggu
Bareng mulih uwis ra koyo pamitmu

Sopo sing kok gendhong
Sopo sing kok emban
Sopo sopo kuwi sopo…

Sopo sing kok gendhong
Sopo sing kok emban
Sayang sayang kuwi sopo..

Aku pingin ngombe ngelak sing tak rasakke
Nganti garing ning gulu rasane

reff :
Dino ganti wulan
Wulane wis ganti tahun
Aku setyo ngenteni ning stasiun

reff :
Tahun ganti windu
Suwene kowe tak tunggu
Bareng mulih uwis ra koyo pamitmu

kembali ke atas…aku pingin ngombe….

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ub-gGtyafhY

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s