Kopi Lampung

Versi: Didi Kempot

Secangkir wedang kopi,
Kopi lampung niku kopi asli..
Gulo batu nopo gulo tebu,
Srupat sruput ing wanci dalu..

Wancine udan grimis,
Soyo wengi o soyo ngriwis..
Gerimis kok ra uwis uwis,
Terus kelingan kowe wong manis..

reff:
[Merak- Bakahuni],
[Numpak kapal kapale ferry]..
Adoh adoh kowe tak parani,
Mugo mugo kowe ra lali..

reff:
[Merak- Bakahuni],
[Numpak kapal kapale ferry]..
Aku cinta setengah mati,
Kelingan yen ngudheg kopi..

[Kelingan wedange kopi],
[Nggelar kloso ing wayah wengi]..
[Aku cinta setengah mati],
[Kelingan yen ngudheg kopi]..

reff:
Secangkir wedang kopi,
Kopi lampung niku kopi asli..
Gulo batu nopo gulo tebu,
Srupat sruput ing wanci dalu..

Wancine udan grimis,
Soyo wengi o soyo ngriwis..
Gerimis kok ra uwis uwis,
Terus kelingan kowe wong manis..

reff:
[Merak- Bakahuni],
[Numpak kapal kapale ferry]..
Adoh adoh kowe tak parani,
Mugo mugo kowe ra lali..

reff:
[Merak- Bakahuni],
[Numpak kapal kapale ferry]..
Aku cinta setengah mati,
Kelingan yen ngudheg kopi..

[Ngombe wedang wedange kopi],
[Nggelar kloso ing wayah wengi]..
[Aku cinta setengah mati],
[Kelingan yen ngudheg kopi]..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *