Kembang Kencur


Kembang Kencur
Vokal : Waljinah
Produksi : LOkananta Casette

Kembang kencur jarene kang kinatur
Lha kae solate kang solahe kang ngelantur
Ehaae yen ngelantur dadi wong kang ora jujur
Lha dalah ngalor ngidul isine wong sido kucur

Kembang kencur jarene kang kinatur
Lha kae prawan ayu senengane wedak pupur
Ehaae mung welinge jo nganti nglalekne dapur
Lha dalah lali nempur ketungkul lek wedak pupur

reff :
Kembang kencur jarene kang kinatur
Lha kae genti priyo sing pamite jare nglembur
Ehaae mung welinge ojo nganti kondur bengi
Lha dalah jebulane malah esuk lagi bali

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=WKAXom75fV8

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s