Kembang Kencur


Versi: Waljinah

Kembang kencur,
Jarene kang kinatur..
Lha kae solate,
Kang solahe kang ngelantur..

Ehaae yen ngelantur,
Dadi wong kang ora jujur..
Lha dalah ngalor ngidul,
Isine wong sido kucur..

Kembang kencur,
Jarene kang kinatur..
Lha kae prawan ayu,
Senengane wedak pupur..

Ehaae mung welinge,
Jo nganti nglalekne dapur..
Lha dalah lali nempur,
Ketungkul lek wedak pupur..

reff:
Kembang kencur,
Jarene kang kinatur..
Lha kae genti,
Priyo sing pamite jare nglembur..

Ehaae mung welinge,
Ojo nganti kondur bengi..
Lha dalah jebulane,
Malah esuk lagi bali..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *