Suwe Ora Jamu – waljinah


Versi: Waljinah

Suwe ora jamu yo mas,
Jamu godhong telo..
Suwe ra ketemu,
Temu pisan ojo gelo..

Suwe ora jamu yo mas,
Jamu godhong meniran..
Wis suwe ora ketemu,
Temu pisan dadi pikiran..

Wis suwe yo mas ora jamu,
Jamu godhong sligi..
Wis suwe ora ketemu,
Temu pisan dadi ati..

reff:
Abang abang ora kurang,
Sing ijo di undhuhi..
Sing legan ora kurang,
Sing nduwe bojo kok dirusuhi..

Ireng ireng montore kanjeng yo mas,
Ganen rene tak setirane..
Yen podo seneng ojo mung mandheng,
Golek’ono ngendi omahe..

Wis suwe yo mas ora jamu,
Jamu rempah rempah..
Wis suwe ora ketemu,
Temu maneh karo mbak waljinah..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *