Jangkrik Genggong


Jangkrik Genggong
Ciptaan : Anjarany
Vokal : Waljinah
Produksi : Pusaka Records

Kendal kaline wungu
Ajar kenal karo aku
Lelene mati digepuk
Gepuk nganggo walesane

Suwe ora petuk
ati sido remuk
Kepetuk mung suwarane

E..ya..e..ya..e..
E..ya..e..yae yae yae

Jangkrik genggong
Jangkrik genggong
Luwih becik omomg kosong

Semarang kaline banjir
Jo semelang rak dipikir
Jangkrik upo sobo ning tonggo
Melumpat ning tengah jogan

Wis watake prio
Jare ngaku setyo
Tekan ndalan selewengan

E..ya..e..ya..e..
E..ya..e..yae yae yae

Jangkrik genggong
Jangkrik genggong
Wani nglirik sepi uwong

reff :
Yen ngetan bali ngulon
Tiwas edan ora kelakon
Yen ngrujak rujako nanas
Ojo ditambahi kweni

Kene tiwas nggagas
Awak adem panas
Jebul ono sing nduweni

E..ya..e..ya..e..
E..ya..e..yae yae yae

Jangkrik genggong
Jangkrik genggong
Sampun cekap mongso borong

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=q94BIrHc3ZM

Advertisements

One thought on “Jangkrik Genggong

  1. Pingback: LIRIK LAGU CAMPURSARI (1) « TLATAH JAWA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s