Sekar Lati


Sekar Lati
Ciptaan : S.Darmanto
Vokal : Waljinah

Mung sawiji duh kusumo
Tansah dadi ati
Besok kapan aku biso
Angawulo nanging dudu abdi

Jroning nendro duh kusumo
Mung siro kang kenti
Gandhes luwes dasar manis
Mara ati pantes sekar lati

*)
Soyo suwe
Tak roso ora kuwowo
Sopo biso
Ngusadani nggonku lorobronto

Yen tan biso
Kaleksanan opo kang tak jongko
Mugo mugo pinundhuto aduh nyowo
Uripku tan guno

reff :
kembali ke *)

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_xig31mpNhE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s