Sekar Lati


Versi: Waljinah

Mung sawiji duh kusumo,
Tansah dadi ati..
Mbesok kapan aku biso,
Angawulo nanging dudu abdi..

Jroning nendro duh kusumo,
Mung siro kang kenti..
Gandhes luwes dasar manis,
Mara ati pantes sekar lati..

Soyo suwe,
Tak roso ora kuwowo..
Sopo biso,
Ngusadani nggonku lorobronto..

Yen tan biso,
Kaleksanan opo kang tak jongko..
Mugo mugo pinundhuto aduh nyowo,
Uripku tan guno..

reff:
Soyo suwe,
Tak roso ora kuwowo..
Sopo biso,
Ngusadani nggonku lorobronto..

Yen tan biso,
Kaleksanan opo kang tak jongko..
Mugo mugo pinundhuto aduh nyowo,
Uripku tan guno..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *