Pantai Asmoro


Versi: Manthous ft. Astuti ft. Yuni

Lk:
Pantai glagah dik neng kulon progo,
Segoro kidul nglautan ngayogjokarto..
Papan endah mudho mudhi mbangun tresno,
Po maneh yen padhang mbulan koyo rino..

Pr:
Ra percoyo moas, yo dibuktekno
Ayu mlaku mlaku neng taman asmoro..
Bertamasya karo melepas rindu,
Ojo gemang mengko ndak gelo atiku..

Lk: Iwak paus dik, ono neng kene
Pr: Awakku kurus terus mikir slirane..
Lk: Ombak segoro rame swarane,
Pr: Nandang asmoro koyo ngene rasane..
Ft: Ati tratap saben krungu suaramu,
Ft: Saben ndino mung ngarepke malam minggu..

reff:
Lk:
Pantai glagah dik neng kulon progo,
Segoro kidul nglautan ngayogjokarto..
Papan endah mudho mudhi mbangun tresno,
Po maneh yen padhang mbulan koyo rino..

Pr:
Ra percoyo moas, yo dibuktekno
Ayu mlaku mlaku neng taman asmoro..
Bertamasya karo melepas rindu,
Ojo gemang mengko ndak gelo atiku..

Lk: Iwak paus dik, ono neng kene
Pr: Awakku kurus terus mikir slirane..
Lk: Ombak segoro rame swarane,
Pr: Nandang asmoro koyo ngene rasane..
Ft: Ati tratap saben krungu suaramu,
Ft: Saben ndino mung ngarepke malam minggu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *