Pamujiku


Versi: Waljinah

Sak pungkurmu,
Tansah angreridu..
Nganti kangen,
Ora biso turu..

Tak lelipur,
Malah soyo duwur..
Nganti nggonmu,
Ora suwe enggal kondur..

Pamujiku,
Ojo nganti mbalenjani janji..
Elahe ngamongso,
Pasrah mring hyangwidi..

Geragapan,
Tak kiro wis rawuh..
Jebulanyah,
Paringane moro sepuh..

reff:
Pamujiku,
Ojo nganti mbalenjani janji..
Elahe ngamongso,
Pasrah mring hyangwidi..

Geragapan,
Tak kiro wis rawuh..
Jebulanyah,
Paringane moro sepuh..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *