Pamujiku


Pamujiku
Vokal : Waljinah
Produksi : Lokananta Casette

Sak pungkurmu tansah angreridu
Nganti kangen ora biso turu
Tak lelipur malah soyo duwur
Nganti nggonmu ora suwe enggal kondur

Pamujiku ojo nganti mbalenjani janji
Elahe ngamongso pasrah mring hyangwidi
Geragapan tak kiro wis rawuh
Jebulanyah paringane moro sepuh

reff :

Pamujiku ojo nganti mbalenjani janji
Elahe ngamongso pasrah mring hyangwidi
Geragapan tak kiro wis rawuh
Jebulanyah paringane moro sepuh

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4DMjjvYbrPM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s