Lorobronto


Lorobronto
Ciptaan : S.Darmanto
Vokal : Sunyahni
Produksi : Dasa Studio

Yen kelingan mring sliramu, aduh..
Kadyo rinujid atiku,
Yen siang tansah katon ngalelo,
Dalu datan biso nendro..

Opo sliramu wis lali tenan,
Dek semono nate janji,
Nedyo arep urip bebarengan,
Bungah susah dilakoni..

Nanging aku ora ngiro,
Yen sliramu, bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo, banjur.. kromo..
Ora nganggo, ora nganggo kondho, kondho..

Wis pestine lelakonku, aduh..
Aku mung kudu narimo,
Sopo kang biso, paring usodo
Nggonku nandang lorobronto..

reff :
Nanging aku ora ngiro,
Yen sliramu, bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo, banjur.. kromo..
Ora nganggo, ora nganggo kondho, kondho..

Wis pestine lelakonku, aduh..
Aku mung kudu narimo,
Sopo kang biso, paring usodo
Nggonku nandang lorobronto..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FZph2cK5CUs

[ver: lyric]
[id: owubcvsn]
[ar: Sunyahni]
[ti: Lorobronto]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:07]
[00:01.14]Lorobronto
[00:06.14]Versi : Sunyahni
[00:09.14][00:45.64][01:22.78][02:16.77][02:56.27][03:22.27][04:17.07][05:04.94]
[00:12.14][03:25.27]***
[00:13.14][03:26.27]**
[00:14.14][03:27.27]*
[00:15.14]Yen kelingan mring sliramu, aduh..
[00:21.64]Kadyo rinujid atiku,
[00:29.92]Yen siang tansah katon ngalelo,
[00:38.08]Dalu datan biso nendro..
[00:47.66]Opo sliramu wis lali tenan,
[00:56.27]Dek semono nate janji,
[01:05.95]Nedyo arep urip bebarengan,
[01:15.07]Bungah susah dilakoni..
[01:26.40][03:28.27]Nanging aku ora ngiro,
[01:32.54][03:35.84]Yen sliramu, bakal cidro
[01:43.41][03:47.97]Bareng saiki wis mulyo, banjur.. kromo..
[02:00.13][04:03.41]Ora nganggo, ora nganggo kondho, kondho..
[02:20.00][04:20.93]Wis pestine lelakonku, aduh..
[02:31.30][04:31.71]Aku mung kudu narimo,
[02:40.24][04:42.46]Sopo kang biso, paring usodo
[02:49.91][04:52.98]Nggonku nandang lorobronto..
[02:59.27]==sunyahni, lorobronto==

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s