Lorobronto


Versi: Sunyahni

Yen Kelingan mring sliramu,
Aduh kodyo rinujid atiku..
Yen siang tansah katon ngalelo,
Dalu datan biso nendro..

Opo sliramu wis lali tenan,
Dek semono nate janji..
Nedyo arep urip bebarengan,
Bungah susah dilakoni..

Nanging aku ora ngiro,
Yen sliramu bakal cidro..
Bareng saiki wis mulyo banjur kromo,
Ora nganggo ora nganggo kondho kondho..

Wis pestine lelakonku aduh,
Aku mung kudu narimo..
Sopo kang biso paring usodo,
Nggonku nandang lorobronto..

reff:
Nanging aku ora ngiro,
Yen sliramu bakal cidro..
Bareng saiki wis mulyo banjur kromo,
Ora nganggo ora nganggo kondho kondho..

Wis pestine lelakonku aduh,
Aku mung kudu narimo..
Sopo kang biso paring usodo,
Nggonku nandang lorobronto..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *