Sido Opo Ora


Sido Opo Ora
Ciptaan : Manthous
Vokal : Manthous & Titiek N
Produksi : CSGK Studio 21

PR :
Mas mas, sido opo ora mas
Jo pijer semoyo mas, aku mengko gelo
Saben dino aku tansah ngenteni
Ojo ojo sliramu njur mbalik janji

LK :
Dhik dhik nyebar godhong koro dhik
Sabar sakwetoro dhik, kowe cah manis
Wong kesusu akehe sing mesthi kleru
Sareh dhisik dhik, aku ra bakal mlayu

PR : Mbang kecipir moas, kembange koro
LK : Ojo kuwatir dhik, aku ra neko neko
PR : Neng magelang moas, jo lali jajane
LK : Jo sumelang, dijamin empu dadhose
PR : Adhem adhem moas, kemulan sarung
LK : Wis kadhung gelem dhik, ra usah bingung bingung
PR : Menyang pasar moas, kok ora tetuku
LK : Ati ora sabar, kepengin ka ge ketemu

reff :
kembali ke atas….

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=o09UfHoW8jg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s