Sido Opo Ora

Versi: Manthous ft. Titiek Norma

Pr:
Mas mas, sido opo ora mas
Jo pijer semoyo mas, aku mengko gelo..
Saben dino aku tansah ngenteni
Ojo ojo sliramu njur mbalik janji..

Lk:
Dhik dhik nyebar godhong koro dhik,
Sabar sakwetoro dhik, kowe cah manis..
Wong kesusu akehe sing mesthi kleru,
Sareh dhisik dhik, aku ra bakal mlayu..

reff:
Pr: Mbang kecipir moas, kembange koro
Lk: Ojo kuwatir dhik, aku ra neko neko..
Pr: Neng magelang moas, jo lali jajane
Lk: Jo sumelang, dijamin empu dadhose..

Pr: Adhem adhem moas, kemulan sarung
Lk: Wis kadhung gelem dhik, ra usah bingung bingung..
Pr: Menyang pasar moas, kok ora tetuku
Lk: Ati ora sabar, kepengin gage ketemu..

reff:
Pr:
Mas mas, sido opo ora mas
Jo pijer semoyo mas, aku mengko gelo..
Saben dino aku tansah ngenteni
Ojo ojo sliramu njur mbalik janji..

Lk:
Dhik dhik nyebar godhong koro dhik,
Sabar sakwetoro dhik, kowe cah manis..
Wong kesusu akehe sing mesthi kleru,
Sareh dhisik dhik, aku ra bakal mlayu..

reff:
Pr: Mbang kecipir moas, kembange koro
Lk: Ojo kuwatir dhik, aku ra neko neko..
Pr: Neng magelang moas, jo lali jajane
Lk: Jo sumelang, dijamin empu dadhose..

Pr: Adhem adhem moas, kemulan sarung
Lk: Wis kadhung gelem dhik, ra usah bingung bingung..
Pr: Menyang pasar moas, kok ora tetuku
Lk: Ati ora sabar, kepengin gage ketemu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *