Ojo Semoyo


Versi: Safitri

Nadyan saiki jamane uwis maju,
Ojo nganti lali sholat limang wektu..
Sholat sing mesti jo nganti lali,
Ojo maju nganti lali limang wektu..

Sholat Isya’ sholat Subuh, sholat Dhuhur,
Sholat asar sholat maghrib ojo lali..
Do moco Qur’an maknane ngerti,
Amal dzikir kuwi kabeh ojo lali..

Nadyan saiki jamane uwis maju,
Ojo nganti lali sholat limang wektu..
Sholat sing mesti jo nganti lali,
Ojo maju nganti lali limang wektu..

Sholat Isya’ sholat Subuh, sholat Dhuhur,
Sholat asar sholat maghrib ojo lali..
Do moco Qur’an maknane ngerti,
Amal dzikir kuwi kabeh ojo lali..

reff:
Sholat Isya’ sholat Subuh, sholat Dhuhur,
Sholat asar sholat maghrib ojo lali..
Do moco Qur’an maknane ngerti,
Amal dzikir kuwi kabeh ojo lali..

Nadyan saiki jamane uwis maju,
Ojo nganti lali sholat limang wektu..
Sholat sing mesti jo nganti lali,
Ojo maju nganti lali limang wektu..

Sholat Isya’ sholat Subuh, sholat Dhuhur,
Sholat asar sholat maghrib ojo lali..
Do moco Qur’an maknane ngerti,
Amal dzikir kuwi kabeh ojo lali..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *