Nginang Karo Ngilo

Versi : Group Campursari Bhaskara

[E..e..e.. nginang kalo ngilo]
Kotak cilik mas, nggo adah mbako..
Aku emoh aku emoh yen kowe ngono
Plonga plongo anggetmu koyo wong bodho..

[Dithuthuk nganggo pipo ledeng, ao deng]
Isi kapok mas, jenenge klentheng..
Tiwas methuk tiwas methuk sikilku kemeng
Banjur pethuk mas, jebul malah mentheleng..

Eman…eman…di eman..eman..
Nggo dolanan malah dadi tenanan..
Eman…eman…di eman..eman..
Dieman eman jebule ora keduman..

[Milih gethuk opo milih tape,ao pe]
Podo podo mas, soko telane..
Mbiyen piye saiki katone piye
Yen ra mathuk mas, mumpung podo butuhe..

[E..e..e.. nginang kalo ngilo]
Numpak jaran mas, jarane belo..
Mbiyen kae mbiyen kae janji ra ngono
Bungah susah mas, jare dinggo wong loro..

reff:
[E..e..e.. nginang kalo ngilo]
Kotak cilik mas, nggo adah mbako..
Aku emoh aku emoh yen kowe ngono
Plonga plongo anggetmu koyo wong bodho..

[Dithuthuk nganggo pipo ledeng, ao deng]
Isi kapok mas, jenenge klentheng..
Tiwas methuk tiwas methuk sikilku kemeng
Banjur pethuk mas, jebul malah mentheleng..

Eman…eman…di eman..eman..
Nggo dolanan malah dadi tenanan..
Eman…eman…di eman..eman..
Dieman eman jebule ora keduman..

[Milih gethuk opo milih tape,ao pe]
Podo podo mas, soko telane..
Mbiyen piye saiki katone piye
Yen ra mathuk mas, mumpung podo butuhe..

[E..e..e.. nginang kalo ngilo]
Numpak jaran mas, jarane belo..
Mbiyen kae mbiyen kae janji ra ngono
Bungah susah mas, jare dinggo wong loro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *