Nginang Karo Ngilo


Nginang Karo Ngilo
Ciptaan : Manthous
Vokal : Group Campursari Bhaskara

[E..e..e.. nginang kalo ngilo]
Kotak cilik mas, nggo adah mbako
Aku emoh aku emoh yen kowe ngono
Plonga plongo anggetmu koyo wong bodho

[Dithuthuk nganggo pipo ledeng, ao deng]
Isi kapok mas, jenenge klentheng
Tiwas methuk tiwas methuk sikilku kemeng
Banjur pethuk mas, jebul malah mentheleng

Eman…eman…di eman..eman..
Nggo dolanan malah dadi tenanan
Eman…eman…di eman..eman..
Dieman eman jebule ora keduman

[Milih gethuk opo milih tape,ao pe]
Podo podo mas, soko telane
Mbiyen piye saiki katone piye
Yen ra mathuk mas, mumpung podo wutuhe

[E..e..e.. nginang kalo ngilo]
Numpak jaran mas, jarane belo
Mbiyen kae mbiyen kae janji ra ngono
Bungah susah mas, jare dinggo wong loro

reff :
kembali ke atas…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zc2K3Hls5UU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s