Lelo Ledung

Versi: Sunyahni

Tak lelo lelo lelo ledung,
Cep meneng ojo pijer nangis..
Anakku sing ayu rupane,
Yen nangis ndak ilang ayune..

Tak gadang biso urip mulyo,
Dadiyo wanito utomo..
Ngluhurake asmane wong tuwo,
Dadiyo pandekare bongso..

Wis cep menengo anakku,
Kae bulane ndadari..
Koyo buto nggegilani,
Lagi nggoleki cah nangis..

Tak lelo lelo lelo ledung,
Cep meneng anakku cah ayu..
Tak emban slendang batik kawung,
Yen nangis mundak ibu bingung..

reff:
Wis cep menengo anakku,
Kae bulane ndadari..
Koyo buto nggegilani,
Lagi nggoleki cah nangis..

Tak lelo lelo lelo ledung,
Cep meneng anakku cah ayu..
Tak emban slendang batik kawung,
Yen nangis mundak ibu bingung..

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *