Kumpul Sedulur

Versi: Didi Kempot

Kencar kencar gumebyar lampune langgar
Amadhangi mejo langgar niku dampar
Kumandhang sworo takbir sing kumandhang
Nandhaake sing wis rampung podho siam

Kakung putri, tuwo enom poro santri
Pun kelakon nglampahi rukun agami
Sayuk rukun wonten ing dinten riyadi
Dinten Fitri niku dinten ingkang suci

Madu mongso, ketan ireng, gulo jowo
Gedhang ijo pancen leres niku eco
Wis cumepak digelar nong duwur mejo
Nggo sedulur sedulur sing podho teko

[Niki dinten dinten rioyo]
Dulur adoh yo podho teko
[Soko kutho mulih ning ndeso]
Sing lepat nyuwun ngapuro

[Niki dinten dinten riyadi]
Tuwo enom silaturahmi
[Sembah sungkem nyuwun pangaksami]
Sedoyo dosa dosa niki

[Niki dinten dinten rioyo]
Dulur adoh yo podho teko
[Soko kutho mulih ning ndeso]
Sing lepat nyuwun ngapuro

[Niki dinten dinten riyadi]
Tuwo enom silaturahmi
[Sembah sungkem nyuwun pangaksami]
Sedoyo dosa dosa niki

reff :
Kencar kencar gumebyar lampune langgar
Amadhangi mejo langgar niku dampar
Kumandhang sworo takbir sing kumandhang
Nandhaake sing wis rampung podho siam

Kakung putri, tuwo enom poro santri
Pun kelakon nglampahi rukun agami
Sayuk rukun wonten ing dinten riyadi
Dinten Fitri niku dinten ingkang suci

Madu mongso, ketan ireng, gulo jowo
Gedhang ijo pancen leres niku eco
Wis cumepak digelar nong duwur mejo
Nggo sedulur sedulur sing podho teko

[Niki dinten dinten rioyo]
Dulur adoh yo podho teko
[Soko kutho mulih ning ndeso]
Sing lepat nyuwun ngapuro

[Niki dinten dinten riyadi]
Tuwo enom silaturahmi
[Sembah sungkem nyuwun pangaksami]
Sedoyo dosa dosa niki

[Niki dinten dinten rioyo]
Dulur adoh yo podho teko
[Soko kutho mulih ning ndeso]
Sing lepat nyuwun ngapuro

[Niki dinten dinten riyadi]
Tuwo enom silaturahmi
[Sembah sungkem nyuwun pangaksami]
Sedoyo dosa dosa niki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *