Jenang Gulo


Versi: Sunyahni

Jenang gulo kowe ojo lali,
Marang aku iki to kangmas..
Nalikane nandang susah,
Sopo sing ngancani..

Mbiyen mulo aku tetep tresno,
Sarto tetep setyo to kangmas..
Dereng nate gawe gelo,
Lan gawe kuciwo..

Ning saiki bareng mukti,
Kowe kok njur lali marang aku..
Sithik sithik mesti nesu,
Terus ngajak padu,
Jo ngono ojo ngono..

Opo kowe pancen ra kelingan,
Jamane gek biyen to kangmas..
Kowe janji bungah susah,
Podho dilakoni..

reff:
Ning saiki bareng mukti,
Kowe kok njur lali marang aku..
Sithik sithik mesti nesu,
Terus ngajak padu,
Jo ngono ojo ngono..

Opo kowe pancen ra kelingan,
Jamane gek biyen to kangmas..
Kowe janji bungah susah,
Podho dilakoni..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *