Jaman Wis Akhir (safitri)


Versi: Safitri

Jaman wis akhir,
Jaman wis akhir bumine goyang..
Akale njungkir,
Mikir ndunyo lali sembahyang..

Sregepo ngaji,
Sregepo sholat sregep sembahyang..
Dzikir lan amal,
Ojo nganti ketinggalan..

Jaman wis akhir,
Jaman wis akhir bumine goyang..
Akale njungkir,
Mikir ndunyo lali sembahyang..

Sregepo ngaji,
Sregepo sholat sregep sembahyang..
Dzikir lan amal,
Ojo nganti ketinggalan..

reff:
Imane ojo goyah,
Nadyan bumine obah..
Senadyan susah,
Iman ojo nganti kalah..

Sangune bali kuwi,
Ojo podo lali..
Do ngibadaho marang Gusti,
Kang moho suci..

Jaman wis akhir,
Jaman wis akhir bumine goyang..
Akale njungkir,
Mikir ndunyo lali sembahyang..

Sregepo ngaji,
Sregepo sholat sregep sembahyang..
Dzikir lan amal,
Ojo nganti ketinggalan..

reff:
Jaman wis akhir,
Jaman wis akhir bumine goyang..
Akale njungkir,
Mikir ndunyo lali sembahyang..

Sregepo ngaji,
Sregepo sholat sregep sembahyang..
Dzikir lan amal,
Ojo nganti ketinggalan..

Jaman wis akhir,
Jaman wis akhir bumine goyang..
Akale njungkir,
Mikir ndunyo lali sembahyang..

Sregepo ngaji,
Sregepo sholat sregep sembahyang..
Dzikir lan amal,
Ojo nganti ketinggalan..

reff:
Imane ojo goyah,
Nadyan bumine obah..
Senadyan susah,
Iman ojo nganti kalah..

Sangune bali kuwi,
Ojo podo lali..
Do ngibadaho marang Gusti,
Kang moho suci..

Jaman wis akhir,
Jaman wis akhir bumine goyang..
Akale njungkir,
Mikir ndunyo lali sembahyang..

Sregepo ngaji,
Sregepo sholat sregep sembahyang..
Dzikir lan amal,
Ojo nganti ketinggalan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *