Jaman Wis Akhir (safitri)


Safitri_7
Versi: Safitri

Jaman wis akhir,
Jaman wis akhir bumine goyang..
Akale njungkir,
Mikir ndunyo lali sembahyang..

Sregepo ngaji
Sregepo sholat sregep sembahyang..
Dzikir lan amal
Ojo nganti ketinggalan..

Jaman wis akhir,
Jaman wis akhir bumine goyang..
Akale njungkir,
Mikir ndunyo lali sembahyang..

Sregepo ngaji
Sregepo sholat sregep sembahyang..
Dzikir lan amal
Ojo nganti ketinggalan..

reff :
Imane ojo goyah,
Nadyan bumine obah..
Senadyan susah,
Iman ojo nganti kalah..

Sangune bali kuwi,
Ojo podo lali..
Do ngibadaho marang Gusti,
Kang moho suci..

Jaman wis akhir,
Jaman wis akhir bumine goyang..
Akale njungkir,
Mikir ndunyo lali sembahyang..

Sregepo ngaji
Sregepo sholat sregep sembahyang..
Dzikir lan amal
Ojo nganti ketinggalan..

reff:
Jaman wis akhir,
Jaman wis akhir bumine goyang..
Akale njungkir,
Mikir ndunyo lali sembahyang..

Sregepo ngaji
Sregepo sholat sregep sembahyang..
Dzikir lan amal
Ojo nganti ketinggalan..

Jaman wis akhir,
Jaman wis akhir bumine goyang..
Akale njungkir,
Mikir ndunyo lali sembahyang..

Sregepo ngaji
Sregepo sholat sregep sembahyang..
Dzikir lan amal
Ojo nganti ketinggalan..

reff :
Imane ojo goyah,
Nadyan bumine obah..
Senadyan susah,
Iman ojo nganti kalah..

Sangune bali kuwi,
Ojo podo lali..
Do ngibadaho marang Gusti,
Kang moho suci..

Jaman wis akhir,
Jaman wis akhir bumine goyang..
Akale njungkir,
Mikir ndunyo lali sembahyang..

Sregepo ngaji
Sregepo sholat sregep sembahyang..
Dzikir lan amal
Ojo nganti ketinggalan..
——————
[ver: lyrics]
[id: owachuch]
[ar: Safitri]
[ti: Jaman Wis Akhir]
[al: Campursari Religi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:54]
[00:00.16]Jaman Wis Akhir
[00:00.16]by: Safitri
[00:27.16]
[00:30.96]>>>
[00:31.96]>>
[00:32.96]>
[00:33.96]Jaman wis akhir,
[00:35.69]Jaman wis akhir
[00:37.44]bumine goyang..
[00:40.79]Akale njungkir,
[00:43.03]Mikir ndunyo
[00:44.90]lali sembahyang..
[00:47.95]Sregepo ngaji
[00:49.88]Sregepo sholat
[00:51.93]sregep sembahyang..
[00:54.78]Dzikir lan amal
[00:57.21]Ojo nganti ketinggalan..
[01:01.68]Jaman wis akhir,
[01:03.92]Jaman wis akhir
[01:06.66]bumine goyang..
[01:09.28]Akale njungkir,
[01:11.52]Mikir ndunyo
[01:13.57]lali sembahyang..
[01:16.44]Sregepo ngaji
[01:18.55]Sregepo sholat
[01:20.36]sregep sembahyang..
[01:23.40]Dzikir lan amal
[01:25.64]Ojo nganti ketinggalan..
[01:30.13]
[01:34.68]>>>
[01:35.68]>>
[01:36.68]>
[01:37.68]Imane ojo goyah,
[01:40.97]Nadyan bumine obah..
[01:44.82]Senadyan susah,
[01:47.50]Iman ojo nganti kalah..
[01:51.91]Sangune bali,
[01:54.53]Kuwi ojo podo lali..
[01:58.89]Do ngibadaho marang Gusti,
[02:03.18]Kang moho suci..
[02:06.04]Jaman wis akhir,
[02:08.38]Jaman wis akhir
[02:10.38]bumine goyang..
[02:13.31]Akale njungkir,
[02:15.61]Mikir ndunyo
[02:17.85]lali sembahyang..
[02:19.94]Sregepo ngaji
[02:22.28]Sregepo sholat
[02:24.26]sregep sembahyang..
[02:27.05]Dzikir lan amal
[02:29.67]Ojo nganti ketinggalan..
[02:34.08]
[02:45.95]>>>
[02:46.95]>>
[02:47.95]>
[02:48.95]Jaman wis akhir,
[02:50.81]Jaman wis akhir
[02:52.73]bumine goyang..
[02:55.78]Akale njungkir,
[02:58.26]Mikir ndunyo
[03:00.12]lali sembahyang..
[03:03.17]Sregepo ngaji
[03:05.34]Sregepo sholat
[03:07.15]sregep sembahyang..
[03:10.07]Dzikir lan amal
[03:12.56]Ojo nganti ketinggalan..
[03:16.35]Jaman wis akhir,
[03:19.34]Jaman wis akhir
[03:21.50]bumine goyang..
[03:24.29]Akale njungkir,
[03:26.72]Mikir ndunyo
[03:28.96]lali sembahyang..
[03:31.45]Sregepo ngaji
[03:33.88]Sregepo sholat
[03:35.74]sregep sembahyang..
[03:38.61]Dzikir lan amal
[03:41.17]Ojo nganti ketinggalan..
[03:44.59]
[03:50.13]>>>
[03:51.13]>>
[03:52.13]>
[03:53.13]Imane ojo goyah,
[03:56.19]Nadyan bumine obah..
[03:59.85]Senadyan susah,
[04:02.52]Iman ojo nganti kalah..
[04:07.56]Sangune bali,
[04:10.37]Kuwi ojo podo lali..
[04:14.03]Do ngibadaho marang Gusti,
[04:16.77]Kang moho suci..
[04:21.75]Jaman wis akhir,
[04:23.62]Jaman wis akhir
[04:25.54]bumine goyang..
[04:28.34]Akale njungkir,
[04:30.76]Mikir ndunyo
[04:32.63]lali sembahyang..
[04:35.68]Sregepo ngaji
[04:37.66]Sregepo sholat
[04:39.66]sregep sembahyang..
[04:42.39]Dzikir lan amal
[04:44.84]Ojo nganti ketinggalan..
[04:48.99]
———–
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s