Dino Jum’at


Lirik lagu religi jawa spesial ramadhan
Dino JUM’AT
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot

Yo..sedulur sholat Jum’at ojo nganti telat

Dino Jum’at niku dino ingkang mulyo
[Jum’at dino kang mulyo]
Kanggo umat Islam sakabehing dunyo

Tiyang kakung sholat Jum’at diwajibno
[Tiyang kakung diwajibno]
Piyantun putri sholat Jum’at disunahno

Percoyo o dino Jum’at dino mulyo
[Jum’at dino kang mulyo]
Mulo kuwi ojo nganti dilalekno

Sopo wae sing ora gelem nindakno
[Ayo podo tindakno]
Tembe mburi mbesuk mesti bakal gelo

Sopo wonge sing kanti nganti sengojo
Telung Jum’at terus ora nglesanakno
Wis tinulis ono kitab suci kito
Bakal nanggung dosa kang tanpo upomo

reff :

kembali ke atas…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=z55-lgN49ls

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s