Dino Jum’at


Versi: Didi Kempot

Yo..sedulur..
sholat Jum’at ojo nganti telat..

Dino Jum’at,
Niku dino ingkang mulyo..
[Jum’at dino kang mulyo]..
Kanggo umat Islam,
Sakabehing dunyo..

Tiyang kakung,
Sholat Jum’at diwajibno..
[Tiyang kakung diwajibno]..
Piyantun putri,
Sholat Jum’at disunahno..

Percoyo o,
Dino Jum’at dino mulyo..
[Jum’at dino kang mulyo]..
Mulo kuwi,
Ojo nganti dilalekno..

Sopo wae,
Sing ora gelem nindakno..
[Ayo podo tindakno]..
Tembe mburi,
Mbesuk mesti bakal gelo..

Sopo wonge,
Sing kanti nganti sengojo..
Telung Jum’at,
Terus ora nglesanakno..

Wis tinulis,
Ono kitab suci kito..
Bakal nanggung dosa,
Kang tanpo upomo..

reff:
Dino Jum’at,
Niku dino ingkang mulyo..
[Jum’at dino kang mulyo]..
Kanggo umat Islam,
Sakabehing dunyo..

Tiyang kakung,
Sholat Jum’at diwajibno..
[Tiyang kakung diwajibno]..
Piyantun putri,
Sholat Jum’at disunahno..

Percoyo o,
Dino Jum’at dino mulyo..
[Jum’at dino kang mulyo]..
Mulo kuwi,
Ojo nganti dilalekno..

Sopo wae,
Sing ora gelem nindakno..
[Ayo podo tindakno]..
Tembe mburi,
Mbesuk mesti bakal gelo..

Sopo wonge,
Sing kanti nganti sengojo..
Telung Jum’at,
Terus ora nglesanakno..

Wis tinulis,
Ono kitab suci kito..
Bakal nanggung dosa,
Kang tanpo upomo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *