Timbangono


Timbangono
Syair : Manthous
Vokal : Manthous

Rino kelawan wengi
Mung sliramu sayekti
Dadi pepujaning ati
Pancen manis esemmu gawe getering ati
Yo mung sliramu sawiji

*)
Angreujit atiku yen eling sliramu
Nalikane dhek jaman pisan ketemu
Manis esemmu binar netramu
Tansah dadi ati rino kelawan wengi
Sliramu kang tak anti

Nadyan adoh dunungmu
Nanging jroning atiku
Tansah cecaketan sliramu
Timbangono cah ayu
Tresno tulusing ati tan ono ewo sliramu

reff :
kembali ke *) angreujit atiku…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=xLPncjIeooc

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s