Tahu Opo Tempe

Versi: Manthous ft. Minul

PR:
UWIS SUWE MAS RA MANGAN TAHU,
YEN DIBACEM MAS LEGI RASANE..
UWIS SUWE MAS ORA KETEMU,
MESAM MESEM SAJAK SENENG ATINE..

UWIS SUWE MAS RA MANGAN TEMPE,
TEMPE KRIPIK OPO MENDOANE..
SAMPUN LAMI MAS NOPO PUN SUPE,
YEN DHO BECIK MAS NIKU SING SAE..

REFF:
LK:
IKI TAHU DIK LAN IKU TEMPE,
PADA BAE ASALE SAKA DELE..
PR:
YEN KETEMU SAJAKE SENENG ATINE,
OJO OJO SABEN DINO NENG OMAHE..

LK:
PILIH TAHU APA PILIH TEMPE DIK,
YEN DIRASAKNA PADA ENAKE..
PR:
PILIH AKU MAS OPO PILIH KAE,
DITIMBANG TIMBANG PODO ABOTE..

REFF:
UWIS SUWE MAS RA MANGAN TEMPE,
TEMPE KRIPIK OPO MENDOANE..
SAMPUN LAMI MAS NOPO PUN SUPE,
YEN DHO BECIK MAS NIKU SING SAE..

REFF:
LK:
IKI TAHU DIK LAN IKU TEMPE,
PADA BAE ASALE SAKA DELE..
PR:
YEN KETEMU SAJAKE SENENG ATINE,
OJO OJO SABEN DINO NENG OMAHE..

LK:
PILIH TAHU APA PILIH TEMPE DIK,
YEN DIRASAKNA PADA ENAKE..
PR:
PILIH AKU MAS OPO PILIH KAE,
DITIMBANG TIMBANG PODO ABOTE..

REFF:
LK:
IKI TAHU DIK LAN IKU TEMPE,
PADA BAE ASALE SAKA DELE..
PR:
YEN KETEMU SAJAKE SENENG ATINE,
OJO OJO SABEN DINO NENG OMAHE..

LK:
PILIH TAHU APA PILIH TEMPE DIK,
YEN DIRASAKNA PADA ENAKE..
PR:
PILIH AKU MAS OPO PILIH KAE,
DITIMBANG TIMBANG PODO ABOTE..

LK:
IKI TAHU DIK LAN IKU TEMPE,
PADA BAE ASALE SAKA DELE..
PR:
YEN KETEMU SAJAKE SENENG ATINE,
OJO OJO SABEN DINO NENG OMAHE..

LK:
PILIH TAHU APA PILIH TEMPE DIK,
YEN DIRASAKNA PADA ENAKE..
PR:
PILIH AKU MAS OPO PILIH KAE,
DITIMBANG TIMBANG PODO ABOTE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *