Sing Paling Penak


Sing Paling Penak
Ciptaan : Manthous
Vokal Manthous & Lilis
Produksi : Dasa Studio

LK :
Paling enak duik
Sing paling kepenak
Dadi konglomerat
Bandhane sak arat arat

Omah gedhong magrong magrong
Pathing petongkrong petongkrong
Saben dino shopping
Numpak mobil mung kari nangkring

PR :
Mangan roti moas
Dicampur anggur
Kacang kapri enake
Digawe bubur

Ojo ngimpi yo mas yo
Lha mbok ojo nglindur nglindur
Rina wengi uripmu
Mung sambi nganggur

reff :
*)
LK :
Mangan timun e mangan timun
Dicampur gulo
Wong ngalamun
Apike direko reko

PR :
Mangan sukun e mangan sukun
Mung gari siji moas
Kario nglamun
Aku emoh ngancani

reff :
LK :
Walang kekek duik
Dipangan kalkun
Yen lagi bokek paling penak
Iyo ngalamun

PR :
Menyang yogja yo mas yo
Ojo numpak sepur sepur
Gek ndang kerjo
Mengko tak tutuk siwur

reff :
kembali ke *)….

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=w6jk8AZ1dRY

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s