Eling Sholat

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati

[bowo] iqomah
Koor:
Urip ojo mung mikir dunyo,
Neng dunyo mung sak wetoro..
Urip ojo mung mikir bondho,
Kudu eling kang kuwoso..

Lk: Sholat ayo podo eling sholat
Pr: Wajib kanggo poro umat
Lk: Ono limang wektune sholat
Pr: Printah lantaran Nabi Muhammad

Lk:
Ora selawase neng dunyo,
Akherate kudu ditoto..

Ft:
Sholat wajib kanggo pangiling,
Biso ngerim laku sing miring..
Sholat wajib kanggo pangiling,
Gusti Alloh ingkang paring..

Lk: Sholat ayo podo eling sholat,
Pr: Eling tekane kiamat..
Lk: Kabeh manungso ra luput lepat,
Pr: Sing eling ayo podo tobat..

Lk:
Ora selawase neng dunyo,
Akherate kudu ditoto..

Ft:
Sholat wajib kanggo pangiling,
Biso ngerim laku sing miring..
Sholat wajib kanggo pangiling,
Gusti Alloh ingkang paring..

reff:
Lk: Sholat ayo podo eling sholat
Pr: Wajib kanggo poro umat
Lk: Ono limang wektune sholat
Pr: Printah lantaran Nabi Muhammad

Lk:
Ora selawase neng dunyo,
Akherate kudu ditoto..

Ft:
Sholat wajib kanggo pangiling,
Biso ngerim laku sing miring..
Sholat wajib kanggo pangiling,
Gusti Alloh ingkang paring..

Lk: Sholat ayo podo eling sholat,
Pr: Eling tekane kiamat..
Lk: Kabeh manungso ra luput lepat,
Pr: Sing eling ayo podo tobat..

Lk:
Ora selawase neng dunyo,
Akherate kudu ditoto..

Ft:
Sholat wajib kanggo pangiling,
Biso ngerim laku sing miring..
Sholat wajib kanggo pangiling,
Gusti Alloh ingkang paring..

Sholat ayo eling podo sholat,
Eling tekane kiamat..
Sholat ayo podo eling sholat,
Sing eling ayo podo tobat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *