Bojo Gemati

Versi: Didi Kempot

Padang njingglang lampu merkuri,
Bojoku sayang tur pancen gemati..
Yo pinter ngaji sholat ra lali,
Karo aku tansah ngajeni..

Omah kayu kamare siji,
Latar sing reget tansah disaponi..
Neng ati ayem rasane tentrem,
Sopo wonge sing ora seneng..

Saben ndino kebak tresno,
Yen lungo ra tau sujono..
Saben ndino mulih kerjo,
Blonjo piro mesti ditompo..

reff:
Padang njingglang lampu merkuri,
Bojoku sayang tur pancen gemati..
Yo pinter ngaji sholat ra lali,
Karo aku tansah ngajeni..

Omah kayu kamare siji,
Latar sing reget tansah disaponi..
Neng ati ayem rasane tentrem,
Sopo wonge sing ora seneng..

Saben ndino kebak tresno,
Yen lungo ra tau sujono..
Saben ndino mulih kerjo,
Blonjo piro mesti ditompo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *