Bojo Gemati


Bojo Gemati
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot

Padang njingglang lampu merkuri
Bojoku sayang tur pancen gemati
Yo pinter ngaji sholat ra lali
Karo aku tansah ngajeni

Omah kayu kamare siji
Latar sing reget tansah disaponi
Ning ati ayem rasane tentrem
Sopo wonge sing ora seneng

Saben ndino kebak tresno
Yen lungo ra tau sujono
Saben ndino mulih kerjo
Blonjo piro mesti ditompo

reff :
kembali ke atas…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=19UP8eH7vNE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s