Uluk Salam

Versi: Didi Kempot

Assalaam mu’alaikum,
Wa’alaikum salam..
Permisi kulo nuwun,
Kudu nganggo uluk salam..

Bismillah niat ingsun,
Pingin pados seduluran..
Silaturohmi kekancan,
Niku sampun coro islam..

Nandur kopi neng oro-oro,
Ngunduh tebu digawe gulo..
Ojo wani karo wong tuwo,
Mengko mundhak uripe soro..

Assalaam mu’alaikum,
Wa’alaikum salam..
Silaturahmi kekancan,
Niku sampun coro islam..

reff:
Dino bodo setahun pisan,
Tilik sedulur podho salaman..
Lahir batin atine padhang,
Lebur dosa sanak lan kadang..

Dino bodo setahun pisan,
Tilik sedulur podo salaman..
Ojo lali sing kecukupan,
Andum zakat fitrah sing tenan..

Assalaam mu’alaikum,
Wa’alaikum salam..
Permisi kulo nuwun,
Kudu nganggo uluk salam..

Bismillah niat ingsun,
Pingin pados seduluran..
Silaturohmi kekancan,
Niku sampun coro islam..

Niku sampun coro islam..
Niku sampun coro islam..