Uluk Salam


Lirik Lagu Campursari Spesial Ramadhan
ULUK SALAM
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : IMC Records

Assalaam mu’alaikum
Wa’alaikum salam
Permisi kulo nuwun
Kudu nganggo uluk salam

Bismillah niat ingsun
Pingin pados seduluran
Silaturohmi kekancan
Niku sampun coro islam

Nandur kopi neng oro oro
Ngunduh tebu digawe gulo
Ojo wani karo wong tuwo
Mengko mundak uripe soro

Assalaam mu’alaikum
Wa’alaikum salam
Silaturahmi kekancan
Niku sampun coro islam

reff :
Dino bodo setahun pisan
Tilik sedulur podo salaman
Lahir batin atine padhang
Lebur dosa sanak lan kadang

Dino bodo setahun pisan
Tilik sedulur podo salaman
Ojo lali sing kecukupan
Andum zakat fitrah sing tenan

Assalaam mu’alaikum
Wa’alaikum salam
Permisi kulo nuwun
Kudu nganggo uluk salam

Bismillah niat ingsun
Pingin pados seduluran
Silaturohmi kekancan
Niku sampun coro islam

Niku sampun coro islam
Niku sampun coro islam

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jloYkk9N4BA

Advertisements