Sangonono Donga


Sangonono Donga
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot

Sangonono donga lan puji
Ojo nangis sliramu ojo wedi
Lungoku mugo inggal bali
Nggonku tugas ngabektine mbelo nagari

Setiamu sing tak anti anti
Setyo nunggu ojo nganti lali
Nyenyuwun namung marang gusti
Tumetalis rubedo sing ‘do ngalami

reff :
Tak nyanyekke lagu iki
Nggo sliramu sing tansah setyo ngenteni
Tak aturke sworo iki
Kanggo sangu ngimpi ing wayah wengi

kembali ke atas…..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-1jFwhsJDLA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s