Sangonono Donga


Versi: Didi Kempot

Sangonono donga lan puji,
Ojo nangis sliramu ojo wedi..
Lungoku mugo inggal bali,
Nggonku tugas ngabektine mbelo nagari..

Setiamu sing tak anti anti,
Setyo nunggu ojo nganti lali..
Nyenyuwun namung marang gusti,
Tumetalis rubedo sing ‘do ngalami..

reff:
Tak nyanyekke lagu iki,
Nggo sliramu sing tansah setyo ngenteni..
Tak aturke sworo iki,
Kanggo sangu ngimpi ing wayah wengi..

Sangonono donga lan puji,
Ojo nangis sliramu ojo wedi..
Lungoku mugo inggal bali,
Nggonku tugas ngabektine mbelo nagari..

Setiamu sing tak anti anti,
Setyo nunggu ojo nganti lali..
Nyenyuwun namung marang gusti,
Tumetalis rubedo sing ‘do ngalami..

reff:
Tak nyanyekke lagu iki,
Nggo sliramu sing tansah setyo ngenteni..
Tak aturke sworo iki,
Kanggo sangu ngimpi ing wayah wengi..

Tak nyanyekke lagu iki,
Nggo sliramu sing tansah setyo ngenteni..
Tak aturke sworo iki,
Kanggo sangu ngimpi ing wayah wengi..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *