Pepeling

Versi: Wiwid ft. Maratus ft. Ida Ayu

Wis wancine tansah dielingake
Wis wancine podo nindaake..
Adzan wus kumandhang wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe pangeran..

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo..
Kanthi istiqomah lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama’ah..

Subuh Luhur lan ‘Asar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar..
Maghrib lan ‘Isya’ jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate..

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonya mung sedelo..
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepengin mbesok munggah suargo..

reff :
Wis wancine tansah dielingake
Wis wancine podo nindaake..
Adzan wus kumandhang wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe pangeran..

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo..
Kanthi istiqomah lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama’ah..

Subuh Luhur lan ‘Asar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar..
Maghrib lan ‘Isya’ jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate..

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonya mung sedelo..
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepengin mbesok munggah suargo..

20 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *