Pepeling


Maratus_Wiwid_Ida-Ayu
Lirik Lagu Campursari Spesial Ramadhan
Versi: Wiwid – Maratus – Ida Ayu

Wis wancine tansah dielingake
Wis wancine podo nindaake..
Adzan wus kumandhang wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe pangeran..

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo..
Kanthi istiqomah lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama’ah..

Subuh Luhur lan ‘Asar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar..
Maghrib lan ‘Isya’ jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate..

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonya mung sedelo..
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepengin mbesok munggah suargo..

reff :
Wis wancine tansah dielingake
Wis wancine podo nindaake..
Adzan wus kumandhang wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe pangeran..

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo..
Kanthi istiqomah lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama’ah..

Subuh Luhur lan ‘Asar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar..
Maghrib lan ‘Isya’ jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate..

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonya mung sedelo..
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepengin mbesok munggah suargo..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Wiwid & Maratus & Ida Ayu]
[ti: Pepeling]
[al: Campursari Religi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[id: usivnnsw]
[00:01.96]Pepeling
[00:31.96]Versi : Wiwid-Maratus-Ida Ayu
[00:34.96]
[00:37.96]>>>
[00:38.96]>>
[00:39.96]>
[00:40.96]Wis wancine
[00:43.72]tansah dielingke..
[00:48.08]Wis wancine
[00:49.71]podo ninda’ake..
[00:53.34]Adzan wus kumandhang,
[00:55.35]wayahe sembahyang..
[01:00.18]Netepi wajib
[01:01.63]dawuhe pangeran..
[01:06.11]Sholat dadi
[01:07.54]cagak ing agomo..
[01:11.97]Limang wektu
[01:13.47]kudu tansah dijogo..
[01:17.36]Kanti istiqomah
[01:19.23]lan sing tuma’ninah..
[01:24.00]Luwih sampurno
[01:25.70]yen berjama’ah..
[01:30.43]Subuh Luhur lan ‘Asar,
[01:35.88]Sholat sayekti
[01:37.58]ngadohke tindak mungkar..
[01:42.09]Maghrib lan Isya’ jangkepe,
[01:47.88]Prayogane
[01:49.04]ditambah sholat sunate..
[01:53.77]Jo sembrono
[01:56.32]iku printah agomo..
[01:59.63]Ngelingono
[02:01.59]neng ndonya mung sedelo..
[02:05.15]Sabar lan tawakal
[02:07.62]pasrah sing kuoso..
[02:11.06]Yen kepengin
[02:12.90]mbesok munggah suargo..
[02:17.69]
[02:38.66]>>>
[02:39.66]>>
[02:40.66]>
[02:41.66]Wis wancine
[02:42.98]tansah dielingke..
[02:47.95]Wis wancine
[02:48.84]podo ninda’ake..
[02:53.35]Adzan wus kumandhang,
[02:54.76]wayahe sembahyang..
[02:59.96]Netepi wajib
[03:00.87]dawuhe pangeran..
[03:05.97]Sholat dadi
[03:06.78]cagak ing agomo..
[03:11.93]Limang wektu
[03:12.68]kudu tansah dijogo..
[03:17.23]Kanti istiqomah
[03:18.29]lan sing tuma’ninah..
[03:23.94]Luwih sampurno
[03:24.66]yen berjama’ah..
[03:30.21]Subuh Luhur lan ‘Asar,
[03:35.74]Sholat sayekti
[03:36.78]ngadohke tindak mungkar..
[03:42.00]Maghrib lan Isya’ jangkepe,
[03:47.74]Prayogane
[03:48.77]ditambah sholat sunate..
[03:53.76]Jo sembrono
[03:54.38]iku printah agomo..
[03:59.55]Ngelingono
[04:00.35]neng ndonya mung sedelo..
[04:05.07]Sabar lan tawakal
[04:06.33]pasrah sing kuoso..
[04:11.69]Yen kepengin
[04:12.31]mbesok munggah suargo..
[04:18.39]
————
Preview:

Advertisements

18 thoughts on “Pepeling

    • suwun wis mampir, nang yutube tak goleki ra ono kang, mungkin durung ono sing uplod, suwun masukane, nek lirike koyo ngene :
      Sak kureping langit, sak lumahing bumi
      Mung sliramu kangmas, wong sing tak tresnani..
      Aku tansah eling, tondho katresnanmu
      Bandhul konci, kembang mawar biru..
      Nadyan mung sepele, gede paedahe
      Yen to aku loro, pinongko tambane..
      Bandhul konci iki, tetep tak openi
      Mugo dadi, panglipure ngati..
      Bandhul konci, kembang mawar biru
      Rino wengi, tumempel dodoku..
      Bandhul konci, kembang mawar biru
      Keno kanggo, tombone kangenku..
      Saiki koncimu, wis ono bandhule
      Mung kari ngenteni, baline gembok’e..
      Gembok karo konci, kudu dadi siji
      Duh wong bagus, koncimu tak enteni..

  1. josss bianget neh lagu…. kalo pas sinoman pasti yang punya hajat minta ma tukang sound muter neh lagu pas jam 3 sore buat ngingetin orang2 utk sholat ashar hehehe 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s