Ojo Munafik


Lirik lagu campursari spesial Ramadhan

OJO MUNAFIK
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot

Wong urip kudu waspodo
Manungso tanpo kiniro
Sebab lati karo ati
Kabeh kuwi kabeh kuwi ora podo

Sebab lati karo ati
Kabeh kuwi bedo bedo

*)
Tondo tondone munafik
Yen ngomong akeh gorohe
Yen janji mesti mblenjani
Dipercoyo dipercoyo malah ngapusi

Yen janji mesti mblenjani
Dipercoyo malah ngapusi

Mulo kabeh poro konco
Kudu podho biso njogo
Ojo nuruti angkoro
Ning akherat ning akherat bakal ciloko

Ojo nuruti angkoro
Ning akherat bakal ciloko

kembali ke *)

Reff :
kembali ke atas…wong urip…

kembali ke *)
reff :
kembali ke atas…wong urip…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_ukGdTR-4Js

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s