Ojo Angkoro


Lirik lagu campursari spesial ramadhan
OJO ANGKORO
Vokal : Didi Kempot

Yo konco sing seiman seagomo
Elingo ajal sing bakal teko
Tindakno ajarane agomo
Iku bakal biso angurangi duso

Jo podho yo mung ngumbar angkoro
Koyo tumindake prabu rahwono
Adigang adigung adiguno
Nuruti howo nafsu gawe tuno

Yo konco seiman seagomo
Tindakno ajarane agomo
Yo konco sing seiman seagomo
Elingo ajal sing bakal teko

Tindakno ajarane agomo
Iku bakal biso angurangi duso

Jo podho yo mung ngumbar angkoro
Koyo tumindake prabu rahwono
Adigang adigung adiguno
Nuruti howo nafsu gawe tuno

Yo konco seiman seagomo
Tindakno ajarane agomo

reff :

Yo konco sing seiman seagomo
Elingo ajal sing bakal teko
Tindakno ajarane agomo
Iku bakal biso angurangi duso

Jo podho yo mung ngumbar angkoro
Koyo tumindake prabu rahwono
Adigang adigung adiguno
Nuruti howo nafsu gawe tuno

Yo konco seiman seagomo
Tindakno ajarane agomo
Tumindakno ajarane agomo
Tumindakno ajarane agomo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4SiD4Syjo1M

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s