Ojo Angkoro

Versi: Didi Kempot

Yo konco sing seiman seagomo,
Elingo ajal sing bakal teko..
Tindakno ajarane agomo,
Iku bakal biso angurangi duso..

Jo podho yo mung ngumbar angkoro,
Koyo tumindak’e prabu rahwono..
Adigang adigung adiguno,
Nuruti howo nafsu gawe tuno..

Yo konco seiman seagomo,
Tindakno ajarane agomo..
Yo konco sing seiman seagomo,
Elingo ajal sing bakal teko..

Tindakno ajarane agomo,
Iku bakal biso angurangi duso..

Jo podho yo mung ngumbar angkoro,
Koyo tumindak’e prabu rahwono..
Adigang adigung adiguno,
Nuruti howo nafsu gawe tuno..

Yo konco seiman seagomo,
Tindakno ajarane agomo..

reff:
Yo konco sing seiman seagomo,
Elingo ajal sing bakal teko..
Tindakno ajarane agomo,
Iku bakal biso angurangi duso..

Jo podho yo mung ngumbar angkoro,
Koyo tumindak’e prabu rahwono..
Adigang adigung adiguno,
Nuruti howo nafsu gawe tuno..

Yo konco seiman seagomo,
Tindakno ajarane agomo..
Tumindakno ajarane agomo..
Tumindakno ajarane agomo..
Tumindakno.. ajarane agomo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *