Mampir Ngombe


Lirik lagu campursari spesial ramadhan
MAMPIR NGOMBE
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot

bait 1 :
Ning ndunyo sepiro lawase
Bebasan mung mampir ngombe
Yen bondo dunyo sing kok karepke
Ning akherat ora ono gunane

bait 2 :
Ngibadah ojo ditinggalke
Becike ayo dijalake
Ditompo ing ngarso gustine
Kanggo sangu mbesuk tembe mburine

bait 3 :
Wektu kito kuwi ono watese
Jo sembrono yen migunaake
Ra sepiro cilakane ing ndunyo
Luwih loro mbesuk yen mlebu nroko

bait 4 :
Mulo kuwi kabeh dulur jo lali
Leksanaake perintahi agami
Podo sholat wanci wengi terus ngaji
Leksanaake zakat ing dinten fitri

reff :
[Koor]
Alloh humma solli wasalim
‘Alaa syayyidina wamaulana muhammadin
Alloh humma solli wasalim
‘Alaa syayyidina wamaulana muhammadin


[kembali ke bait 2-3] ngibadah….

reff :
[kembali ke bait 1-2-3] Ning ndunyo….

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jBBhNXt0MrY

Advertisements

3 thoughts on “Mampir Ngombe

  1. Pingback: Hidup Ibarat Hanya Mampir Untuk Minum | Semoga Catatan yang Bermanfaat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s