Mampir Ngombe (didi kempot)

Versi: Didi Kempot

Neng ndunyo sepiro lawase,
Bebasan mung mampir ngombe..
Yen bondo dunyo sing kok karepke,
Neng akherat ora ono gunane..

Ngibadah ojo ditinggalke,
Becike ayo dijalakke..
Ditompo ing ngarso gustine,
Kanggo sangu mbesuk tembe mburine..

Wektu kito kuwi ono watese,
Jo sembrono yen migunaake..
Ra sepiro cilakane ing ndunyo,
Luwih loro mbesuk yen mlebu nroko..

Mulo kuwi kabeh dulur jo lali,
Leksanaake perintahi agami..
Podo sholat wanci wengi terus ngaji,
Leksanaake zakat ing dinten fitri..

reff:
[Koor]
Alloh humma solli wasalim,
‘Alaa syayyidina wamaulana muhammadin..
Alloh humma solli wasalim,
‘Alaa syayyidina wamaulana muhammadin..

Ngibadah ojo ditinggalke,
Becike ayo dijalakke..
Ditompo ing ngarso gustine,
Kanggo sangu mbesuk tembe mburine..

Wektu kito kuwi ono watese,
Jo sembrono yen migunaake..
Ra sepiro cilakane ing ndunyo,
Luwih loro mbesuk yen mlebu nroko..

reff:
Neng ndunyo sepiro lawase,
Bebasan mung mampir ngombe..
Yen bondo dunyo sing kok karepke,
Neng akherat ora ono gunane..

Ngibadah ojo ditinggalke,
Becike ayo dijalakke..
Ditompo ing ngarso gustine,
Kanggo sangu mbesuk tembe mburine..

Wektu kito kuwi ono watese,
Jo sembrono yen migunaake..
Ra sepiro cilakane ing ndunyo,
Luwih loro mbesuk yen mlebu nroko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *