Bidhal Ngaji

Versi: Vika Vino ft. Wiwid ft. Cak dikin

Pr I :
Bapak soho ibu, kulo pamit bidhal ngaji
Pengin ngertos dawuhe poro kiyai

Pr II :
Gendhuk bocah ayu, pinter golek ngilmu
Bapak ibu, mestine paring pangestu

Pr I :
Bapak soho ibu, kulo blajar maos Qur’an
Bade ngestoaken dawuhe pangeran

Lk :
Gendhuk tak sayangi tansah ngati ati
Gusti Alloh tansah ngijabahi

Lk :
Podo ngertio, sopo sing golek ngilmu
Firmane Alloh, kuwi hukume fardhu

Poro malaikat, mbeber mring suwiwine
Tumrap manungso, kang golek ilmu gawene

Pr I :
Bapak soho ibu, ngestoaken dawuhipun
Engkang putro, estu saget matur nuwun

Lk + Pr II :
Bocah sing tak kudang,
Dadio wong menang
Moco Qur’an bola bali khatam

reff:
Pr I :
Bapak soho ibu, kulo pamit bidhal ngaji
Pengin ngertos dawuhe poro kiyai

Pr II :
Gendhuk bocah ayu, pinter golek ngilmu
Bapak ibu, mestine paring pangestu

Pr I :
Bapak soho ibu, kulo blajar maos Qur’an
Bade ngestoaken dawuhe pangeran

Lk :
Gendhuk tak sayangi tansah ngati ati
Gusti Alloh tansah ngijabahi

Lk :
Podo ngertio, sopo sing golek ngilmu
Firmane Alloh, kuwi hukume fardhu

Poro malaikat, mbeber mring suwiwine
Tumrap manungso, kang golek ilmu gawene

Pr I :
Bapak soho ibu, ngestoaken dawuhipun
Engkang putro, estu saget matur nuwun

Lk + Pr II :
Bocah sing tak kudang,
Dadio wong menang
Moco Qur’an bola bali khatam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *