Bidhal Ngaji

Versi: Vika Vino ft. Wiwid ft. Cak dikin

Pr I:
Bapak soho ibu kulo pamit bidhal ngaji,
Pengin ngertos dawuhe poro kiyai..

Pr II:
Gendhuk bocah ayu pinter golek ngilmu,
Bapak ibu mestine paring pangestu..

Pr I :
Bapak soho ibu kulo blajar maos Qur’an,
Bade ngestoaken dawuhe pengeran..

Lk:
Gendhuk tak sayangi tansah ngati-ati,
Gusti Alloh tansah ngijabahi..

Lk:
Podo ngertio sopo sing golek ngilmu,
Firmane Alloh kuwi hukume fardhu..

Poro malaikat mbeber mring suwiwine,
Tumrap manungso kang golek ilmu gawene..

Pr I:
Bapak soho ibu ngestoaken dawuhipun,
Engkang putro estu saget matur nuwun..

Lk + Pr II:
Bocah sing tak kudang,
Dadio wong menang,
Moco Qur’an bola bali khatam..

reff:
Pr I:
Bapak soho ibu kulo pamit bidhal ngaji,
Pengin ngertos dawuhe poro kiyai..

Pr II:
Gendhuk bocah ayu pinter golek ngilmu,
Bapak ibu mestine paring pangestu..

Pr I :
Bapak soho ibu kulo blajar maos Qur’an,
Bade ngestoaken dawuhe pengeran..

Lk:
Gendhuk tak sayangi tansah ngati-ati,
Gusti Alloh tansah ngijabahi..

Lk:
Podo ngertio sopo sing golek ngilmu,
Firmane Alloh kuwi hukume fardhu..

Poro malaikat mbeber mring suwiwine,
Tumrap manungso kang golek ilmu gawene..

Pr I:
Bapak soho ibu ngestoaken dawuhipun,
Engkang putro estu saget matur nuwun..

Lk + Pr II:
Bocah sing tak kudang,
Dadio wong menang,
Moco Qur’an bola bali khatam..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *