Setyo Tuhu


Manthous_Sunyahni
Versi: Manthous ft. Sunyahni

Lk:(bowo)
Pamintaku nimas sido asih
Atuh truntut,tansah reruntungan..
Ing sarino sawengine
Datan genggang sak rambut..

Lamun adoh caketing ati
Yen cedak tansah mulat,
sido asih tuhu..
Pindho mimin lan mintuno..
Yo nimas barengan netepi wajib
Sido asih bebrayan..

Pr:
Aku kang setyo satuhu,
Wit biyen dadi saiki..
Bebasane,
Peteng kebakal ono suminar..

Andhiko pangayomanku,
Lahir batin tuwus nyoto..
Mung sajak’e,
Andhiko semune kurang reno..

Tondho yekti,
Tak suwun rikalane..
Ngangkat awrat,
Mlampah tebih datan lesu..
(mugi rahayu..)

Mugyantuk berkahing widi,
Andhiko mung tansah limpat..
Panyuwunku,
Sedyo-o tansah anglam-lami..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Manthous ft. Sunyahni]
[ti: Setyo Tuhu]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:32]
[id: izlzplch]
[00:00.04]Lgm. Setyo Tuhu
[00:00.04]by : Manthous ft. Sunyahni
[00:18.04]
[00:19.12]Lk(bowo):
[00:20.12]Pamintaku..,
[00:25.02]nimas sido asih..
[00:31.41]Atut runtut..,
[00:39.74]tansah reruntungan..
[00:46.66]Ing sarino..sawengine..
[00:57.68]Datan kenggang sak ram..but..
[01:06.70]Lamun.. adoh..caketing a..ti..
[01:19.15]Yen cedhak tansah mu..lat..,
[01:28.25]Sido asih tuhu..
[01:38.75]Pindho mimi lan mintuno..
[01:45.51]Yo nimas..,
[01:51.47]barengan netepi wajib..
[01:58.33]Sido asih.. be..bra..yan..
[02:10.99]
[02:38.02]>>>
[02:39.02]>>
[02:40.02]>
[02:41.02]Pr: Aku kang setyo satuhu,
[02:47.11]Pr: Wit biyen dadi saiki..
[02:55.69]Pr: Bebasane,
[03:01.29]Pr: Peteng kepapak obor sumunar..
[03:12.93]Pr: Andhiko pangayomanku,
[03:19.58]Pr: Lahir batin tuwus nyoto..
[03:33.64]Pr: Mung sajak’e,
[03:40.41]Pr: Andhiko semune kurang reno..
[03:50.81]
[03:53.60]Pr: Tondho yekti,
[03:59.94]Pr: Paseksene rikalane..
[04:12.57]Pr: Ngangkat awrat,
[04:22.77]Pr: Mlampah tebih datan lesu..
[04:33.42]Lk: Mugi rahayu..
[04:42.25]Pr: Mugyantuk berkahing widi,
[04:50.27]Pr: Andhiko mung tansah limpat..
[05:02.39]Pr: Panyuwunku,
[05:08.90]Pr: Sedyo-o tansah anglam-lami..
[05:22.39]
————
Preview:

12 thoughts on “Setyo Tuhu

    • Suwun dulur, mboten klentu,mestine njenengan sing dadi guyonan dulur dulur lintu, setyo tuhu sing kulo unggah wonten dasar sumbere, kulo mboten ngawur, cobi dipun cek sumber videone, sedoyo postingan kulo sampun kulo crosscek kalian sumber videone.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s