Setyo Tuhu

“SETYO TUHU” Versi Manthous feat Sunyahni

Lk:(bowo)
Pamintaku nimas sido asih
Atuh truntut,tansah reruntungan..
Ing sarino sawengine
Datan genggang sak rambut..

Lamun adoh caketing ati
Yen cedak tansah mulat,
sido asih tuhu..
Pindho mimin lan mintuno..
Yo nimas barengan netepi wajib
Sido asih bebrayan..

Pr:
Aku kang setyo satuhu,
Wit biyen dadi saiki..
Bebasane,
Peteng kebakal ono suminar..

Andhiko pangayomanku,
Lahir batin tuwus nyoto..
Mung sajak’e,
Andhiko semune kurang reno..

Tondho yekti,
Tak suwun rikalane..
Ngangkat awrat,
Mlampah tebih datan lesu..
(mugi rahayu..)

Mugyantuk berkahing widi,
Andhiko mung tansah limpat..
Panyuwunku,
Sedyo-o tansah anglam-lami..

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *