Sakit Rindu (manthous)


Manthous_Ami-ds
Versi: Manthous ft Ami DS.

Pr:
Luwih becik loro untu,
Daripada sirahe ngelu,
Sakit cinta sakit rindu..

Yen wengi ora biso turu,
Yen awan ra doyan mangan,
Amargo tansah kelingan..

Lk:
Betul kowe betul kandamu,
Cah ayu tak tunggu tunggu,
Ora liyo mung sliramu..

Rino wengi dadi impenku,
Wani sumpah opo njalukmu,
Bocah ayu jok ngguya-ngguyu..

Pr: Lali anak lali bojo,
Lk: Lali wayah lali petung..

Pr: Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung,
Lk: Yen wurung tak trimo trimo nggantung..

Pr:
Malaria opo malarindu,
Sedino kok rasane sewindu,
Neng awak marakke kuru..

Numpak dokar mlakuning ngulon,
Wong sabar mesti kelakon,
Wong sabar mesti kelakon..

Lk:
Waduh bapak waduh biyung,
Anakmu koyo wong gemblung,
Kapan ndiko paring pitulung..

Iwak cucut mlebu neng karung,
Kebacut alias kadhung,
Ngentekke sawah ngentekke kampung..

reff:
Pr:
Luwih becik loro untu,
Daripada sirahe ngelu,
Sakit cinta sakit rindu..

Yen wengi ora biso turu,
Yen awan ra doyan mangan,
Amargo tansah kelingan..

Lk:
Betul kowe betul kandamu,
Cah ayu tak tunggu tunggu,
Ora liyo mung sliramu..

Rino wengi dadi impenku,
Wani sumpah opo njalukmu,
Bocah ayu jok ngguya-ngguyu..

Pr: Lali anak lali bojo,
Lk: Lali wayah lali petung..

Pr: Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung,
Lk: Yen wurung tak trimo
Lk: Trimo nggantung..

Pr:
Malaria opo malarindu,
Sedino kok rasane sewindu,
Neng awak marakke kuru..

Numpak dokar mlakuning ngulon,
Wong sabar mesti kelakon,
Wong sabar mesti kelakon..

Lk:
Waduh bapak waduh biyung,
Anakmu koyo wong gemblung,
Kapan ndiko paring pitulung..

Iwak cucut mlebu neng karung,
Kebacut alias kadhung,
Ngentekke sawah ngentekke kampung..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ssshbhch]
[ar: Manthous ft. Ami DS]
[ti: Sakit Rindu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:12]
[00:00.02]Sakit Rindu
[00:00.02]by: Manthous ft. Ami DS
[00:20.02]
[00:22.02]>>>
[00:23.02]>>
[00:24.02]>
[00:25.02]Pr: Luwih becik loro untu,
[00:28.69]Pr: daripada sirahe ngelu,
[00:31.46]Pr: Sakit cinta sakit rindu..
[00:36.88]Pr: Yen wengi ora biso turu,
[00:39.80]Pr: yen awan ra doyan mangan,
[00:43.54]Pr: Amargo tansah kelingan..
[00:48.96]Lk: Betul kowe betul kandamu,
[00:51.82]Lk: cah ayu tak tunggu tunggu,
[00:55.23]Lk: Nora liyo mung sliramu..
[01:00.23]Lk: Rino wengi dadi impenku,
[01:04.21]Lk: wani sumpah opo njalukmu,
[01:07.36]Lk: Cah ayu ojo ngguya-ngguyu..
[01:12.91]Pr: Lali anak lali bojo..
[01:18.43]Lk: Lali wayah lali petung..
[01:24.90]Pr: Rasane wong lagi gandrung,
[01:29.00]Pr: Pilih mbacut opo pilih wurung..
[01:32.11]Lk: Yen wurung tak trimo
[01:33.93]Lk: trimo nggantung..
[01:36.61]
[01:38.09]Pr: Malaria opo mala rindu,
[01:41.11]Pr: sedino kok rasane sewindu,
[01:44.29]Pr: Neng awak marakke kuru..
[01:49.93]Pr: Numpak dokar mlakune ngulon,
[01:52.86]Pr: wong sabar mesti kelakon,
[01:56.34]Pr: Wong sabar mesti kelakon..
[02:01.95]Lk: Aduh bapak ala aduh biyung,
[02:04.74]Lk: anakmu koyo wong gemblung,
[02:07.91]Lk: Kapan ndiko paring pitulung..
[02:13.45]Lk: Iwak cucut mlebu neng karung,
[02:16.69]Lk: kebacut alias kadhung,
[02:19.79]Lk: Ngentekke sawah ngentekke kampung..
[02:23.03]
[02:47.03]>>>
[02:48.03]>>
[02:49.03]>
[02:50.03]Pr: Luwih becik loro untu,
[02:53.51]Pr: daripada sirahe ngelu,
[02:56.10]Pr: Sakit cinta sakit rindu..
[03:01.64]Pr: Yen wengi ora biso turu,
[03:04.94]Pr: yen awan ra doyan mangan,
[03:08.48]Pr: Amargo tansah kelingan..
[03:14.33]Lk: Betul kowe betul kandamu,
[03:17.31]Lk: cah ayu tak tunggu tunggu,
[03:20.80]Lk: Nora liyo mung sliramu..
[03:25.96]Lk: Rino wengi dadi impenku,
[03:29.89]Lk: wani sumpah opo njalukmu,
[03:32.63]Lk: Cah ayu ojo ngguya-ngguyu..
[03:38.28]Pr: Lali anak lali bojo..
[03:44.33]Lk: Lali wayah lali petung..
[03:50.24]Pr: Rasane wong lagi gandrung,
[03:54.03]Pr: Pilih mbacut opo pilih wurung..
[03:57.27]Lk: Yen wurung tak trimo
[03:59.68]Lk: trimo nggantung..
[04:02.48]
[04:03.76]Pr: Malaria opo mala rindu,
[04:06.81]Pr: sedino kok rasane sewindu,
[04:09.66]Pr: Neng awak marakke kuru..
[04:15.54]Pr: Numpak dokar mlakune ngulon,
[04:18.52]Pr: wong sabar mesti kelakon,
[04:22.07]Pr: Wong sabar mesti kelakon..
[04:27.61]Lk: Aduh bapak ala aduh biyung,
[04:30.47]Lk: anakmu koyo wong gemblung,
[04:33.63]Lk: Kapan ndiko paring pitulung..
[04:39.37]Lk: Iwak cucut mlebu neng karung,
[04:42.48]Lk: kebacut alias kadhung,
[04:45.73]Lk: Ngentekke sawah ngentekke kampung..
[04:49.43]
————-
Preview:

Advertisements

One thought on “Sakit Rindu (manthous)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s