Sakit Rindu (manthous)


Versi: Manthous ft Ami DS.

Pr:
Luwih becik loro untu,
Daripada sirahe ngelu,
Sakit cinta sakit rindu..

Yen wengi ora biso turu,
Yen awan ra doyan mangan,
Amargo tansah kelingan..

Lk:
Betul kowe betul kandamu,
Cah ayu tak tunggu tunggu,
Ora liyo mung sliramu..

Rino wengi dadi impenku,
Wani sumpah opo njalukmu,
Bocah ayu jok ngguya-ngguyu..

Pr: Lali anak lali bojo,
Lk: Lali wayah lali petung..

Pr: Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung,
Lk: Yen wurung tak trimo trimo nggantung..

Pr:
Malaria opo malarindu,
Sedino kok rasane sewindu,
Neng awak marakke kuru..

Numpak dokar mlakuning ngulon,
Wong sabar mesti kelakon,
Wong sabar mesti kelakon..

Lk:
Waduh bapak waduh biyung,
Anakmu koyo wong gemblung,
Kapan ndiko paring pitulung..

Iwak cucut mlebu neng karung,
Kebacut alias kadhung,
Ngentekke sawah ngentekke kampung..

reff:
Pr:
Luwih becik loro untu,
Daripada sirahe ngelu,
Sakit cinta sakit rindu..

Yen wengi ora biso turu,
Yen awan ra doyan mangan,
Amargo tansah kelingan..

Lk:
Betul kowe betul kandamu,
Cah ayu tak tunggu tunggu,
Ora liyo mung sliramu..

Rino wengi dadi impenku,
Wani sumpah opo njalukmu,
Bocah ayu jok ngguya-ngguyu..

Pr: Lali anak lali bojo,
Lk: Lali wayah lali petung..

Pr: Rasane wong lagi gandrung,
Pilih mbacut opo pilih wurung,
Lk: Yen wurung tak trimo
Lk: Trimo nggantung..

Pr:
Malaria opo malarindu,
Sedino kok rasane sewindu,
Neng awak marakke kuru..

Numpak dokar mlakuning ngulon,
Wong sabar mesti kelakon,
Wong sabar mesti kelakon..

Lk:
Waduh bapak waduh biyung,
Anakmu koyo wong gemblung,
Kapan ndiko paring pitulung..

Iwak cucut mlebu neng karung,
Kebacut alias kadhung,
Ngentekke sawah ngentekke kampung..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *